nlc.hu
Trend
Guminővé plasztikáztatta magát

Eleven guminővé plasztikáztatta magát az egykori gót lány

A stílusváltás enyhe kifejezés arra, amit a fiatal ukrán lány tett a külsejével az elmúlt két év folyamán.

A Kijevben élő Anastasia Crimson mindig is szerette az extrém kinézetet. Tinédzserként a gót stílust érezte magáénak: hófehér bőr, fekete haj, erős smink és persze kizárólag fekete ruhák. Időközben azonban érdeklődni kezdett a felnőttfilmek iránt és megtetszett nekik a pornósok külseje, azon belül is a nagyon mesterséges, leginkább eleven guminőket idéző megjelenés, és elhatározta, hogy ő is így szeretne kinézni.

Anastasia Crimson

Anastasia Crimson egykor és napjainkban (Fotók: Northfoto)

Két évvel ezelőtt, miután elköltözött a szülői házból, informatikusként helyezkedett el és spórolni kezdett az átalakulására, illetve elhunyt nagymamájától örökölt ékszereit is zálogházba adta a cél érdekében. Első lépésként korábbi fekete haját szőkére festette, illetve hosszú műkörmöket rakatott fel, fekete ruhatárát pedig rózsaszínre cserélte. Ezek után következtek az ajakfeltöltések, majd föltettette az arccsontját is, a homlokát és az állát pedig botoxoltatta. A 26 éves Anastasia eddig nagyjából 1,7 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra és bár már jelenleg is meggyőző mértékben hasonlít egy guminőre, egy sor további plasztikát tervez. Mellnagyobbítást, fenékplasztikát készül csináltatni, illetve a külső szeméremajkait is átszabatná.

Anastasia Crimson

A felnőttfilmek inspirálták a stílusváltást Anastasia Crimson (Fotó: Northfoto)

Azt mondja, számára a cicababa stílus a belső szabadságot, az erőt, a magabiztosságot és kedvességet fejezi ki. Ugyanakkor elárulta, hogy rengeteg kritikát és gyűlölködő megjegyzést is kap a külseje miatt az interneten és a való életben egyaránt. Akadnak olyanok is, akik azt hiszik, hogy transznemű.

„Sokan azt gondolják, hogy transznemű vagyok, mert régimódiak és nem elég nyitottak ahhoz, hogy kinyissák a szemüket és rájöjjenek, hogy nem csak a transznemű nők lehetnek szélsőségesen szexisek” – fogalmazott.

A családja nehezen tudja elfogadni az új külsejét és nagyon aggódnak amiatt is, hogy a plasztikákkal Anastasia az egészségét is veszélyezteti. A párja viszont mindenben támogatja őt.

„Most csak azt csinálom, ami nekem tetszik, és nem érdekel az olyan emberek véleménye, akik senkik a számomra.”

via

Extrém plasztikák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top