nlc.hu
Trend

Megölte támadóját egy 16 éves romániai lány

Megölte egy 16 éves lány az őt megerőszakolni próbáló férfit

Elrabolták, bezárták, tudta: nincs más választása.
Emberrablás

Egy 16 éves Neamţ megyei lány a 112-es sürgősségi számon tett bejelentést, hogy hétfőn éjszaka önvédelemből halálosan megsebesített egy 41 éves férfit, aki foglyul ejtette és meg akarta erőszakolni őt – írja a Maszol.ro. Az eset egy Piatra Neamţ központi zónájában található tömbházlakásban történt, a lány azért találkozott a férfival, mert azt hitte, új munkalehetőségről tárgyalnak majd. A lány felhívta a 112-t, nem tudta pontosan elmondani, hogy hol tartózkodik, de leírást adott a környékről. A rendőrök ez alapján indultak a keresésére, és viszonylag hamar megtalálták a lakást, ahová be volt zárva.

A lány, aki az egyik környékbeli faluban lakik, elmesélte a rendőröknek, hogy a férfi még hétfőn este vitte fel őt a lakásra, miután egy interneten általa közzétett idősgondozói álláshirdetés nyomán találkoztak. Amikor megérkeztek, rájött, hogy a férfi meg akarja őt erőszakolni, és addigra már bezárta a lakás ajtaját, így nem tudott kimenekülni.  Hamarosan dulakodni kezdtek, amikor a lány úgy érezte, nem maradt más választása, mint leszúrni a férfit egy ott talált konyhakéssel. A rendőrségi kihallgatás még tart, hogy az eseményeket pontosan rekonstruálják.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top