nlc.hu
Trend

Nem kapott nagyobb mellett, mert túl vékony

Túl soványnak találták egy újabb mellműtéthez – videó

Egy ausztrál nőnek nem engedélyezték a mellnagyobbítást, mondván mert túl sovány.

Tara Jayne McConachy az E! csatorna Botched című műsorában jelent meg, hogy megtudja, Paul Nassif és Terry Dubrow plasztikai sebészek tudnak-e rajta segíteni. Elmondta, hogy korábban sokkal nagyobb mellimplantátumai voltak, de kivetette őket, mert hátproblémákat okoztak neki. A 32 éves melbourne-i ápolónő azért szeretne növelni a kosárméretén, mert ráncosodást vett észre a mellei felső része körül. Azt remélte, hogy a nagyobb mellek kisimítják a bőrt, és fiatalosabb megjelenést kölcsönöznek neki.

Bevallása szerint a plasztika önbizalmat adni, és szereti a figyelmet, amit a megjelenése kap, amikor meglátják az emberek.

Azt gondoltam, hogy a plasztikai műtét és a nagyobb mellek, ez lesz a “wow-faktor”, amire szükségem van” – mondta.

plasztika, műtét, mellilmplantátum

Fotó: YouTube

Reményei azonban szertefoszlottak, amikor bekopogott Dr. Nassif és Dr. Dubrow ajtaján, ők ugyanis nem támogatták a műtétben.

A sebészek azt mondták, hogy a bőr a mellei felső része körül nagyon vékony, és ha 1000 cm3 szilikont ültetnek be neki, akkor az nagyon káros volna, ráadásul túl vékony is egy tovább mellnagyobbító műtéthez..

Azt mondták neki, hogy a testsúlyának 5 százalékát kellene felszednie, és akkor újra beszélhetnének a mellnagyobbításról, de Dr. Nassif azt is hozzátette, hogy Ms McConachy ne csak a számokra koncentráljon, amikor a mérlegre lép.

Nagyon aggódom Tara általános közérzete miatt. Nemcsak a műtét kapcsán, hanem tényleg szüksége van arra, hogy fizikailag és mentálisan is egészséges legyen” – fogalmazott az orvos.

Még több plasztika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top