nlc.hu
Trend

Népszerű divatinfluenszerek akiket érdemes követni

10 divatinfluenszer, akiket érdemes követni

Lenyűgöző, miket posztolnak.

Igazi kincsesbánya a közösségi média, tömött sorokban állnak a divatinfluenszerek, hogy szettjeikkel alakítsák a közízlést, és önkifejezési vágyukat a nagyvilág elé tárják. Posztjaik persze gyakorta reklámok, a designer darabok pedig többször fordulnak meg náluk, mint a mi ruhásszekrényünkben, mégis, pénztárcaméretegés helyett ha a divatra fókuszálunk, szuper inspirációs források lehetnek. Annyi csak a dolgunk, hogy megkeressük azokat, akik stílusa közel áll hozzánk, és máris divattippek tömkelegét kapjuk majd a virtuális ezüsttálcán. Hogy segítsük a keresgélést, összegyűjtöttünk tíz divatinfluenszert, köztük olyat, akinek sokmilliós követői bázisa van és olyat is, akinek pár tízezres, ám annál értékesebb csapat követi posztjait.  

Blair Eadie

Blair Eadie

Blair Eadie (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Breast Cancer Research Foundation)

Az Atlantic-Pacific blog írója, aki 2010 óta posztolja divatfotóit. Bloggerkedését megelőzően is a divatiparban dolgozott, eladóként, majd később a Tory Burch táskák értékesítési igazgatójaként, manapság pedig designerként is foglalatoskodik: bloggerként több márkával volt már együttműködése. Stílusára a kontrasztok, a színek és minták kavalkádja jellemző, tökéletes érzékkel tudja rétegezni, keverni őket. Az alapdarabok nála csak szende kiegészítők, helyettük a volumen, a fodrok, a vizuálisan erőteljes kulcsdarabok dominálnak. Ha egy kis bátorításra, ösztönzésre van szükséged, hogy feldobd a szettjeidet, kezdd el nézegetni a posztjait, megéri.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Olivia Palermo (Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

Karrierje még 2008-ban indult, a The City reality-vel, Olivia pedig azóta komplett (és sikeres) vállalkozást épített fel az influenszerkedésre. Több presztízsmárkával volt már közös kollekciója, legutóbb pedig saját sminkmárkát is indított, miközben street style és event style vonalon is megkerülhetetlen. Teszi ezt egy mára határozottan kifinomult stílusérzékkel, közönséges villantások és pucérruhák nélkül. A designer ruhák nála alapvetések, és bár tudjuk, nekünk sosem lesz ilyen ruhatárunk, posztolt szettjeit öröm nézegetni, hasznos belőlük inspirálódni.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni (Fotó: Jacopo Raule/GC Images)

A The Blonde Salad olasz bloggere teljes életét megosztja a közösségi média csatornáin, kis családja minden – pr szempontból érdekes – rezdüléséről értesülhetünk. Ő, és olasz rapper férje, Fedez tökélyre fejlesztették, miként lehet hírnevüket a legjövedelmezőbb módon kamatoztatni, és ennek eredményét nem szégyellik megmutatni sem. Átlag 4-5 luxuscikk a legsilányabb fotóján is szerepel, de még ennek tudatában sem elhanyagolható színes, csajos, szexi stílusa. Ha bejön a Versace olaszosan glamúros stílusának és a Dior kifinomultságának elegye, akkor Chiara gardróbja garantáltan álmaid netovábbja lesz. Egyébiránt saját divatmárkája is van már, legutóbb a Nespresso dobott piacra vele közös kávékollekciót, de Barbie babát is mintáztak már róla.

Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Akihez közel áll a skandináv, minőségi minimalista stílus, annak Pernille Teisbaek oldala lesz a nyerő. A háromgyerekes dán divatinfluenszer igazi self-made arc, akit ma már a legnagyobb luxusmárkák is kényeztetnek, posztjain keresztül mégis egy közvetlen, kedves nőt ismerhetünk meg. Kiváló érzéke van hozzá, hogy időtálló szetteket állítson össze látszólag egyszerű alapdarabokból, amik esetén azért a minőség és a huncut részletek is ott vannak, de nem lekövethetetlen módon.

Jeanne Damas

Jeanne Damas

Jeanne Damas (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Rabul ejt a párizsi sikk? Jeanne Damas a te embered. Divattervező, kreatív igazgató, modell, és saját Rouje márkájának feje, a legnépszerűbb divatinfluenszerek közt tartják számon. Szerencséjére szülei felkapott, párizsi kis étterme, brasserie-je a divatvilág nagyjai közt is kedvelt, így elmondhatja magáról, hogy Jean-Paul Gaultier már kiskorában ismerősként üdvözölte és nagy hatással volt arra, hogy a divatiparban találta meg számítását. Jeanne Damas stílusát áthatja az erőlködésmentes könnyedség, mégis minden a helyén van szettjeiben. Nőies, szexi, magabiztos.

Tanesha Awasthi

Tanesha Awasthi

Tanesha Awasthi (Fotó: Steve Jennings/Getty Images for Westfield)

Tanesha a Girl with curves blog alapítója, aki 2011 óta posztol divat, szépség és lifestyle témákban – és egyre sikeresebben teszi mindezt. Stílusa szofisztikált, nőies, hordható alapdarabokból, beszerezhető divatdarabokból építkező. Ez az általa viselt márkákra is jellemző, az elérhetetlen luxusholmik helyett a kisebb márkák és a fast fashion vonalán mozog.

Aimee Song

Aimee Song

Aimee Song (Fotó: Rachel Murray/Getty Images for Teen Vogue)

Forbes-listás influenszer, modell, a Song of Style blog írója, akinek (naná) már saját ékszer- és divatmárkája is van. Nemcsak divatról posztol, életmód, utazás témában is otthonosan mozog, immár 13 éve. Igazi kozmopolita csaj, stílusában jól keveredik a napfényes kaliforniai és a New York-i nagyvárosi fíling. Számos divatmárkának volt már az arca, a divatbemutatókon foglalt helye van az első sorokban.  

Kristina Zias

Kristina Zias

Kristina Zias (Fotó: Yuchen Liao/Getty Images for NYFW: The Shows)

A jófej, kaliforniai szomszéd anyuka típus, büszke plus size influenszer saját podcast sorozattal, lekövethető divatdarabokkal. Instáján családja életébe is bepillantást nyerhetünk, bár túlnyomórészt a divaté a főszerep. A kényelem alapvető fontosságú számára az öltözködésben, de ez nem jelenti azt, hogy a crop top kimaradna, és a nyarat sem csak flip flopban csattogta végig. 

Elizabeth Delphine

Elizabeth Delphine

Elizabeth Delphine (Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images)

A párizsi influenszert Slip into style néven találjuk meg, a high-low divat, azaz a luxus holmik és a fast fashion darabok keverésének nagymestere. Taníthatná, miként érdemes kihasználni a színek és minták erejét, de azt is, hogy egy szakadt farmerben is tudunk állati jól kinézni, csak tudnunk kell viselni azt. Nőies részletekben, szexi fazonokban nincs hiány, villantások helyett azonban inkább önkifejezésről, és egy nagyon vidám stílusról van szó.

Babba C Rivera

Babba C Rivera

Babba C Rivera (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Már 25 évesen a legprofibb marketingesek közt tartották számon (Forbes-listás volt e kategóirában), saját ügynökséget alapított, ő vezette be az Ubert Stockholmban, szépségmárkája van, a Vouge Skandinavia szerkesztőségének tagja, és nem mellesleg olyan profin prezentálja stílusérzékét online, hogy divatinfluenszerként is meghatározó. “Swedish Latina in NYC” – írja magáról Instagram oldalán, ennek sokszínű frissessége pedig meghatározza stílusát is.

Az érem másik oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top