Trend

Az önbizalom a jó fehérneműnél kezdődik! (x)

A Triumph Shape Smart kollekciójában egész nap magabiztosabbnak érezhetjük magunkat!

Újra nyitnak a színházak, a munkahelyi rendezvények is egyre gyakoribbak, ismét vannak esküvők és születésnapi bulik. A többhónapnyi otthon töltött idő után sok nő kényelmetlenül érzi magát, amikor újra fel kell vennie a régi kedvenc ruháit. Számukra fejlesztett ki a Triumph egy új, innovatív és rendkívül modern kollekciót, a Shape Smartot.

A test változik, de ez természetes

A Triumph számára mindig is elsődleges szempont volt, hogy a fehérneműi ne csak jól tartsanak és formáljanak, de kényelmesek is legyenek. Az újonnan piacra dobott Shape Smart kollekció azonban még ennél is többet nyújt, hiszen segít kiemelni a nők természetes szépségét anélkül, hogy gúzsba kötné vagy erőszakosan megváltoztatná a testet. Az új kollekció célja, hogy megtanítsa a nőket elfogadni és megszeretni a saját testüket, miközben a kényelmükről is gondoskodik. Ez persze nem könnyű, hiszen a női test folyamatosan változik, akár napról napra is. Elég csak a menstruációs ciklusra gondolnunk, a ciklus közepén a mell teltebbé, feszesebbé válik, míg a menstruáció alatt és az azt megelőző napokban a hasunkat érezhetjük a szokásosnál nagyobbnak. A hormonális változások mellett a hirtelen fogyás vagy hízás, a gyerekvárás vagy a sportolási szokásaink átalakulása is hatással van az alakunkra, ami miatt a kedvenc fehérneműnk egyik pillanatról a másikra kényelmetlenné válhat. A Shape Smart kollekció darabjai azonban rugalmas anyaguknak köszönhetően tökéletesen lekövetik ezeket a változásokat, úgy, hogy közben finoman formálják a sziluettet is, mégis meglepően kényelmesek, akár egész nap viselhetők, így akár az esti színház vagy egy baráti vacsora előtt sem kell hazarohannunk átöltözni. 

Az önbizalom a jó fehérneműnél kezdődik! (x)

Hogyan formálódjunk okosan?

A Shape Smart kollekció bodykat, melltartókat és csinos alsóneműket tartalmaz, melyek tökéletesen rásimulnak a testre, miközben maximális tartást garantálnak. A melltartók egyedi jellemzője a 4D szivacsos kosár, mely észrevétlen tartást biztosít, miközben tökéletesen formálja a dekoltázst is. A testet lágyan körülölelő darabok kialakítása lehetővé teszi, hogy mérettől és alkattól függetlenül minden nő számára maximális kényelmet nyújtsanak, miközben finoman formálják az alakot. A Shape Smart kollekció rugalmas anyagának köszönhetően alkalmazkodik minden testformához, alkattól függetlenül, légáteresztő képességének hála pedig egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Egyedülálló innováció

A széria az alakformáló bodyk, trikók és alsóneműk nélkül nem lenne teljes, így ezen kategóriák darabjainak kialakításánál is új dizájnokat és úttörő technológiákat alkalmaztak.

„Ez a kollekció az alakformálás új korszakát hozza el, a nők igényein alapszik, kihangsúlyozza az alakjukat, miközben maximális kényelmet nyújt, amelyet egy, jelenleg számukra elérhető termék sem”– nyilatkozta Sian Thomas, a Triumph Kreatív Design területének globális vezetője a termékcsaládról.

A Shape Smart egy új kezdetet jelent, nem csak a Triumph, de minden nő számára: ténylegesen a vevők igényei szerint készült, így a nők viselésükkel természetesebb, puhább és kényelmesebb élményt kapnak. A Triumph Shape Smart gyengéd támogatással segíti a nőket abban, hogy megszeressék a saját idomaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top