nlc.hu
Trend

11. Krémmánia Beauty Box - 2021. ősz

Felkészülni, vigyázz,… Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!

Már csak pár napot kell várni, és megjelenik a legújabb Krémmánia Beauty Box, ami ezúttal különleges testápoló kozmetikumokat rejt.

A legjobbkor érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box, hisz ahogy hűvösödik az idő, úgy keressük mi is égre-földre a bőrünknek legjobb testápolókat, kézkrémeket. A legújabb szépségdoboz pedig éppen ezeket rejti, olyan minőségi kozmetikumokat, amikkel tetőtől-talpig kényeztethetjük, ápolhatjuk bőrünket. A termékek összértéke ismét hatalmas lett, 28 642 Ft, a doboz ára azonban csak 6990 Ft lesz, plusz postaköltség. 

Súlyát tekintve az eddigi legnehezebb beauty box készült el, nem véletlenül: 14 termék került bele, melyek közül 13 teljes méret, egy pedig utazó kiszerelésű. Hogy pontosan mik ezek, még titok, azt azonban már eláruljuk, milyen márkáktól lesznek:

Dove

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A márka egyik újdonsága került a dobozba, ami 97 százalékban természetes eredetű összetevőket és 100 százalékban természetes eredetű – és nagyon különleges – illatanyagot tartalmaz.

Eucerin

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A Krémmánián az egyik legnépszerűbb dermokozmetikai márka az Eucerin, melytől egy gyengéd, mégis hatékony termék található a box-ban, amit kifejezetten a test érzékeny bőrének igényei szerint fejlesztettek ki. Különleges Eucerin pH5 EnzymSchutz formulát tartalmaz, mely stimulálja a bőr természetes védekező mechanizmusát.

Helia-D

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A magyar márkától egy olyan egzotikus illatú, növényi alapú termék került a termékek közé, mely nemcsak segít ellazulni egy nehéz nap után, de táplálja és puhává is varázsolja a bőrt.

Himalaya

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A Krémmániások egyhangú véleménye szerint ennek a bőrápolónak kifejezetten finom az illata, gyorsan beszívódik, nem hagy filmréteget a bőrön, és szuperül hidratál. Nagyon várjuk már a ti véleményeiteket is róla!

Ilcsi

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A Krémmánián népszerű magyar márkától egy izgalmas darabot köszönthetünk a box-ban, melynek segítségével hatékonyabban szabadulhatunk meg az elhalt hámsejtektől. Hatóanyagai regenerálják a száraz, élettelen bőrt, ráadásul rendkívül frissítő és selymesítő hatású is. 

Mexx

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!Nem árulunk el meglepetést azzal, hogy a Mexx-től egy illatot találtok majd a szépségdobozban, mégpedig egy olyat, amellyel bárhol és bármikor úgy érezhetitek, mintha csak épp egy frissítő zuhanyt vettetek volna.

Mixa

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A márka itthoni bevezetése óta nagy népszerűségnek örvendenek a Mixás kozmetikumok a Krémmánián, melyek közül most egy bőrápolót próbálhattok ki, ami kifejezetten a száraz, fakó és gyakran feszülő bőr számára ad enyhülést. Tiszta hialuronsavval gazdagított formulájú, könnyed, mégis intenzív hidratálást nyújt, akár 48 órán át.

Oriflame

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!Természetesen a lábatokról sem feledkeztünk meg! Az Oriflame lábápolójának segítségével búcsút mondhattok a talp száraz, érdes bőrének. A Krémmánián eddig szinte csak ötcsillagos vélemény érkezett erre a termékre, a vélemények szerint pihe-puha lábakat lehet vele elérni.

Organic Shop

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!Évek óta nagyon népszerűnek számítanak az Organic Shop testradírjai a Krémmánia oldalán, melyek közül most az egyik legkedveltebb változatra bukkanhattok a beauty boxban, melynek segítségével selymes és egészségesen ragyogó lehet bőrötök. A kozmetikum hozzájárul nemcsak a test, de a lélek természetes kényeztetéséhez is.

Solanie

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A Solanie krémjével a dekoltázs igénybe vett bőre és a test egyéb területei is hatékony feszesítő és tápláló módon masszírozhatóak. Kiválóan alkalmazható a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez. 

Uriage

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A Krémmánián is nagyon népszerű dermokozmetikai márka egyik legkedveltebb terméke is belekerült a dobozunkba, mely biztosan feldobja majd az őszi testápolási rutinodat!a A bőrápoló a nagyon száraz bőr számára lett kifejlesztve, különleges lipidfelépítő hatással. 

Vízangyal

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A vadiúj magyar márkától egy Szentkirályi ásványvíz alapú, hidratáló hatású kozmetikumot találtok a mostani boxunkban, mely extra hidratálást nyújt a bőrnek. A formula dermatológiailag tesztelt, illatanyaga allergénmentes, az összetétele pedig 100 százalékban vegán.

Yves Rocher

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!A dobozba került még egy igazán innovatív termék is, melynek különlegessége, hogy koncentráltsága révén egy mogyoró méretű mennyiség is elegendő egy használathoz. A 97 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmazó, pH semleges kozmetikum tartósítószermentes, és a fenntarthatóságra is ügyeltek: flakonja újrahasznosítható, formulája biológiailag könnyen lebomló.

Ziaja

Felkészülni, vigyázz,... Érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!Ősszel fontos alapdarab egy jó kézkrém, így a boxba tettük ezt a darabot is, mely az ígéretei szerint erőteljesen hidratálja és rugalmassá teszi a kéz bőrét, ráadásul erősíti a körmöket is. Egy kevés is elég belőle, hogy intenzíven ápolja a bőrt.

Érdemes tudnod, hogy …

  • A doboz egyszeri, és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.
  • A doboz október 7-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animus oldalán.
  • A hétvége során (október 9-10.) rendelt dobozok kiszállítása péntekig várható (október 15.).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top