Trend

A 3 legfontosabb téli alapdarab, amivel felvértezheted magad a hideg ellen (x)

Télen is lehet és érdemes is szabadtéri programokat csinálni, de ilyenkor elengedhetetlen a réteges, meleg öltözködés. Akár csak sétálni mész, akár futni a parkban, biciklizni a városban vagy egy hegyi kirándulásra, nagyon át kell gondolni, mit veszel fel.

 

Olyan outfit kell, amiben nem fogsz fázni, kényelmes is, és rétegekkel ügyesen variálható. Az első és legfontosabb dolog természetesen a jó télikabát megtalálása, de ez még csak az első lépés… mi most eláruljuk nektek, mi az a 3 dolog, amire szerintünk a legfontosabb figyelni a téli öltözködésben.

A 3 legfontosabb téli alapdarab, amivel felvértezheted magad a hideg ellen (x)Hőtartó és vízálló lábbeli

A téli öltözködés egyik sarkalatos pontja, hogy találj egy olyan lábbelit, amit a legcudarabb téli időjárásban is tudsz viselni. Nagyon sok stílusos és vagány férfi bakancs létezik, de figyelj arra is, hogy ne csak mutatós, de vízálló is legyen. A legjobb egy vízleperegető anyagú, vastag talpú, kényelmes kialakítású bakancs, aminek valamilyen extra bélelése is van, így biztosan nem fog fázni benne a lábad. Vannak olyan márkák, amik a lábbelik címkéjén már azt is feltüntetik, hogy hány fokban tudod viselni, így biztos lehetsz benne, hogy téli cipőd állni fogja a mínuszokat is.

A 3 legfontosabb téli alapdarab, amivel felvértezheted magad a hideg ellen (x)Szélálló és vízálló dzseki vagy kabát

Sok olyan téli dzseki és kabát van, ami jól néz ki, de valójában nem igazán véd a hideg ellen. Jól nézd meg a kabátot, amit kinéztél, sokszor már a címkén vagy a termékleírásban is feltüntetik, hogy a termék vízálló, és az is lényeges, hogy milyen anyaggal bélelték. Kedvenc webshopjaidban könnyedén tájékozódhatsz erről, nézz körül például a Fashion Days kínálatában, ahol számos olyan darabot találsz, amik esős és havas időjárásban is megvédenek az időjárás kellemetlenségeitől.

A 3 legfontosabb téli alapdarab, amivel felvértezheted magad a hideg ellen (x)Téli alsóneműk

Ha igazán melegen szeretnéd tartani magad a leghidegebb téli napokon is, akkor válassz kifejezetten télre tervezett alsóneműt! El sem hinnéd, milyen fontos ez, és szerencsére most már találsz egészen kényelmes és praktikus, thermo fehérneműket is. A hatást fokozhatod egy testkövető, hőtartó, technikai anyagból készült pulcsival (sportmárkáknál keresd az aláöltözőket!), és az is jó megoldás, ha leggingst veszel fel a farmer alá. A megfelelő zokni megtalálása is kulcsfontosságú. A legvastagabb anyagú zoknikat hagyd meg otthonra, ugyanis az nem szerencsés, ha a lábbeliben nem tud mozogni a lábad. Válassz középvastag, és részben szintetikus anyagból készült zoknit, ami melegen tart és gyorsan szárad. Ha téli sportokat űzöl, akkor ez különösen lényeges szempont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top