Divattippek: 15 csinos ruha hűvös időre

b. j. | 2021. Október 27.
Fújjon bármilyen hűvös szél, ezekben a ruhákban nem fogsz fázni, és még csinosan is állnak majd.

Most, hogy a libbenős nyári ruhácskákat már végérvényesen a szekrény felső polcára rejtettük, ideje sorra venni, milyen ruhákban divatozzunk a hidegre váltott hétköznapokon. A divatajánlásokban többféle opciót is találunk rá, a kötött ruhák például többféle stílusban és fazonban is népszerűek, de a műbőrben is bízhatunk, ha egy kis vampos, dögös sikket vinnénk a szettbe.

Ingruhák

Kezdjük a legkézenfekvőbb megoldással, az ingruhákkal. Mint égen a csillag, annyiféle konkrét fazonban és színben állnak a rendelkezésünkre, és szerencsére köztük is találni vastagabb pamutból, farmerből vagy épp lágy esésű művelúrból készült darabokat. Nem véletlenül kedveli Meghan Markle is annyira ezt a fazont, és bátran legyen nekünk is a kedvencünk, hisz testalkattól, életkortól és egyéni stílustól függetlenül bárki találhat magának megfelelőt.

Reserved művelúr ingruha

COS bézs ingruha

Mango maxi ingruha

Pulóverruhák

Kényelmesek, csodásan puhák és egy övvel pikk-pakk elegánsabbá is tehetők a pulóverruhák, amik minitől maxi fazonig várnak ránk a boltokban. Kényelemorientált életünkben kulcsdarab lehet egy kötött ruha, amihez jól mutatnak a karakteres csizmák, legyen szó akár egy szép, magas sarkú darabról, akár egy vagány bakancsról. 

DKNY – answear.hu kötött ruha övvel

Karl Lagerfeld kötött miniruha

Aygills – Van Graaf maxi pulóverruha

Csinos kötött ruhák

Ha a fentieknél elegánsabb öltözékre vágysz, a kötött ruhákról akkor sem kell lemondanod, ugyanis nőies, A-vonalú, vagy átlapolós fazonokban is fellelheted őket. Ezek jellemzően vékonyabb kötött anyagból készültek, ezért ne csak a méretre, a minőségére is figyelj, ne válassz olyat, ami jó eséllyel pár használatot követően formátlanra nyúlik.  

Orsay kötött midi ruha

Műbőr ruhák

Évek óta minden téli szezont meghatároznak a műbőr ruhák, amik alól úgy tűnik, az idei sem lesz kivétel. A ruhákat tekintve az ingruhák közt számos csinos változatot fellelhetünk belőlük, amelyek irodai, munkahelyi viseletként is megállják helyüket. Nőies fazonú csizmákkal remekül mutatnak, és egy-egy arany vagy ezüst ékszerrel is érdemes feldobni szettünket, a most divatos láncszemes, markáns darabok jól illenek hozzájuk.

Max & Co. átlapolt ruha

Massimo Dutti maxi bőrruha

Zara műbőr ruha

Sportos stílus

Ha inkább a sportos stílus áll közel hozzád, a letisztult vonalvezetésű fazonok közül érdemes választanod. Gyakoriak a vastagabb, szép tartást, kellemes esést nyújtó pamutruhák, amikre időtálló divatbefektetésként is tekinthetünk: ha jól áll a fazon, évekig hordhatjuk, ezek biztosan nem fognak kimenni a divatból.

Non+ Garbós, lefelé bővülő ruha

POM – Piece of Me miniruha

Tommy Hilfiger oldalt csíkos ruha

Divatban van

Exit mobile version