nlc.hu
Trend

Vízangyal ásványvíz alapú kozmetikumok

Ásványvíz alapú termékekkel az egészséges és hidratált kézfejért

Gyakori kézfertőtlenítés és kézmosás mellé, az egyre hűvösebb őszi levegő is plusz kihívást jelent a kézfejünknek.

A kiszáradt bőr néha fájdalmas repedezésekhez és gyulladáshoz is vezethet, ha nem figyelünk oda. Ám az irritáció és a vízvesztés megfelelő kézápolással megelőzhető.

Amikor otthon vagyunk, érdemes az alkoholos kézfertőtlenítők helyett a szappanos kézmosást választani. Ehhez a langyos víz a legideálisabb, ugyanis a túl meleg víz szintén csökkentheti a bőr természetes nedvességtartalmát. A Vízangyal ásványvíz alapú folyékony szappanjainak vegán összetétele már kézmosás közben is segíti a hidratálást. Ráadásul mind a három különböző illat, az Aquatic Blue, a Hidro Fresh és a Floral Empire is allergénmentes.

Fotó: Vízangyal

Fotó: Vízangyal

Minden kézfertőtlenítés és kézmosás után érdemes egyből beiktatni még egy lépést a megfelelő hidratáltság érdekében. Miután megszárítottuk a bőrünket, egy borsószemnyi kézkrém elég lehet ahhoz, hogy az igénybe vett bőr regenerálódhasson. A Vízangyal termékcsaládjában kézkrémek esetén is három verzióból válogathatunk, hogy megtaláljuk a bőrünknek legmegfelelőbb hatóanyagokat.

A kék csomagolású verzió a telített zsírsavakban gazdag argánolajjal járul hozzá a száraz bőr intenzív hidratálásához. A zöld kézkrém aloe vera tartalma segítségével ápolja gyengéden a kirepedezett bőrt. A sokoldalú dísznövény egyébként fertőtlenítő hatású is amellett, hogy mélyen hidratálja és segíti a bőr regenerálódását. Míg a rózsaszín krém ureával járul hozzá a bőr természetes nedvességtartalmának megőrzéséhez. Ez egy gyorsan felszívódó összetevő, így ez remek választás lehet azoknak, akik a könnyedebb krémeket kedvelik.

Fotó: Vízangyal

Fotó: Vízangyal

A megfelelő kézápolás mellett érdemes a napi rutinunk egyéb részeinél is odafigyelni a megelőzésre. Óvjuk bőrünket takarítás vagy mosogatás közben is; húzzunk kesztyűt, hogy a tisztítószerek ne vezessenek további vízvesztéshez vagy irritációhoz a kézfejeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top