nlc.hu
Trend

Okosórák az őszi divatban

Viseld okosan az őszi trendeket!

Az okosórák ma már a sportos, a hétköznapi és az elegáns szettjeinknek is elengedhetetlen kiegészítői. Megmutatjuk, hogyan és milyen típusú okosórákkal kombinálhatod a legstílusosabban az őszi szezon meghatározó trendjeit.

Lezser üdeség

Az üde pasztellszínek a tavaszi-nyári hónapok hangulatát csempészik át az őszbe. A szezon nagy visszatérői a mintás pulóverek, melyeket a a nyolcvanas-kilencvenes évek egyéb, épp reneszánszukat élő trendjeivel kombinálva viselhetsz a leghitelesebben. A tájképes pulcsihoz egy világoskék mom jeans-t és a denim-on-denim irányzatnak megfelelően egy halványlila, oversize farmerdzsekit választottunk. Az outfitet árnyalataiban és stílusában is hibátlanul kiegészíti a magas szárú sportcipő és a hátizsák. Ami pedig a retró összeállítást igazán maivá teszi, az nem más, mint az okosóra.

Őszi divat Garmin okosórával

Okosóra: Garmin

A Garmin Venu® 2S Rose Gold okosóráját aktív életstílusra tervezték. Ez a kisebb méretű, fényes AMOLED kijelzős modell egyszerre kecses, vidám és nem utolsó sorban komfortos viselet, mely kiválóan passzol a lezser, sportos outfitjeidhez. A fehér bőrszíjjal ellátott Garmin órához egy fehér szilikonszíj is jár, melyet például edzés előtt egy pillanat alatt átcserélhetsz. Az óra többek között légzés- és energiaszint-figyelővel, pulzusmérővel, valamint pulzoximéterrel is rendelkezik, de nyomon követheted vele a folyadékbeviteledet, a stressz-szintedet és a menstruációs ciklusodat is. A sporttevékenységeidet több mint 25 alkalmazáson keresztül segíti. Memóriájában animált edzések is találhatók, de  saját edzésprogramot is összeállíthatsz rajta, sőt, akár az ingyenes, személyes futóedződként is használhatod. Mindezeken felül tárolhatsz rajta zenéket és a kasszáknál is fizethetsz vele. iOS és Android okostelefonnal egyaránt kompatibilis.

Hétköznapi sikk

A bézs és a barna árnyalatai ősszel különösen nagy favoritjaink. A garbónyakú, ujjatlan, kötött ruha sokoldalúan variálható alapdarab: viselheted magában, vagy akár egy hosszú ujjú topot alávéve, övvel, vagy öv nélkül, lapos vagy magassarkú lábbelivel egyaránt. Mi a hétköznapi sikk jegyében ezúttal egy kávébarna szövetkabátot, illetve sötétbarna shoppert és magassarkú csizmát párosítottunk hozzá, valamint egy mintás számlappal ellátott, igazán nőies okosórát.

Őszi divat Garmin okosórával

Okosóra: Garmin, ruha: Zara, kabát, táska: Mango, csizma: Massimo Dutti

Amilyen filigrán, olyan sokat tud a Garmin Lily™ modellje, melyből ehhez a szetthez sötét bronz-paloma színösszeállítású változatot ajánljuk. A mindössze 34 mm-es, pehelykönnyű házzal rendelkező okosóra a szívritmust, a légzést, a hidratáltságot és a stressz-szintedet is folyamatosan figyeli és figyelmeztetéseket küld, ha ideje relaxálnod vagy épp folyadékot fogyasztanod. Képernyőjén nyomon követheted a naptáradat, de az üzeneteidet is, melyekre akár közvetlenül az óráról válaszolhatsz is. Aktív életviteledet wellness- és sportalkalmazásokkal, valamint lépés- illetve kalóriaszámlálóval segíti és mivel vízálló, még úszás közben sem kell levenned. Szintén használható mind iOS, mind pedig Android okostelefonokkal.

Ragyogó elegancia

A leopárdminta a szezon egyik meghatározó trendje. A lágy esésű, aszimmetrikus, fémesen csillogó leopárdmintás felsőrészből és egyszínű fekete, bő szárú nadrászrészből álló overall egyszerre szofisztikált és határozottan elegáns. Az öltözéket épp ezért nem is érdemes túlbonyolítani: egy kifogástalan szabású, fekete szövetkabáttal, tűsarkú bokacsizmával, egy letisztult vonalú táskával és egy mutatós okosórával kombinálva kifogástalan megjelenést kölcsönöz.  

 

Őszi divat Garmin okosórával

Okosóra: Garmin, overál, kabát: Zara, táska, bokacsizma: Mango

A Garmin fēnix® 6S Sapphire fekete-rózsarany okosórája a márka egyik csúcsmodellje, mely a sportostól a hétköznapin át akár az alkalmi öltözékeidhez is illik. Nejlon és szilikon szíj is tartozik hozzá, melyeket kedved szerint variálhatsz. Arra alkalmas – iOS vagy Android – okostelefonnal párosítva e-maileket, szöveges üzeneteket és értesítéseket is fogadhatsz rajta. Közel 2000 zeneszám tárolására alkalmas és Bluetooth fülhallgatóval akár telefon használata nélkül is hallgathatsz rajta zenét. Nyomon követheted rajta a pulzusodat, az oxigén- az energia-, illetve a stressz-szintedet, sokoldalú sportalkalmazásai pedig számos sportág gyakorlása, így például úszás, futás, biciklizés, túrázás, evezés, síelés vagy épp golfozás során is a hasznodra lesznek. Mindemellett érintésmentes fizetésre is használhatod, de beépített követési és biztonsági funkciókkal is rendelkezik.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top