Trend

Hogyan válasszunk divatos téli kabátot? (x)

Év végén, a hideg, fagyos napokon minden gardróbból előkerülnek a télikabátok. Ha a tavalyi változat már nem elégíti ki az igényeket, kiment a divatból vagy tönkrement, akkor érdemes új kabátot választani. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a divatos női téli kabát beszerzése során. Mire kell mindenképpen figyelni a választás során?

Mivel a női téli kabátok terén rendkívül széles a választék színt és stílust tekintve, a választás korántsem olyan egyszerű, mint azt elsőre sokan gondolják. Szóval a döntés minden helyzetben gondos körültekintést igényel. Télre mindenképpen vastag, bélelt, meleg kabátot érdemes választani, amely meghatározó eleme lesz a hideg hónapokban a megjelenésnek.

A fázósabbak számára inkább a hosszabb fazonú változatok az ajánlottak, hiszen csak ezek tudják biztosítani számukra a megfelelő komfortérzetet. A rövidebb fazonú kabátok inkább azok számára jók, akik kevésbé fázósak. Köztes megoldás is létezik, ez pedig a combközépig érő télikabát. Természetesen a megfelelő komfortérzet megteremtése a legfontosabb. Szóval divattól függetlenül a három változat közül azt kell választani, amiben igazán jól érzi magát a viselője.

Értelemszerűen a kényelem is a legfontosabb szempontok közé tartozik, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő méret megtalálása. A túl bő változat azért nem ideális, mert nem véd kellően a hideg ellen, míg a túl szűk változat pedig kényelmetlen viseletet biztosít. A méretválasztás során azt is figyelembe kell venni, hogy a kabát alatt pulóver, blézer vagy kardigán is lesz. Szóval a réteges öltözködést is számításba kell venni, hogy ne legyen túl szűk a kiválasztott kabát. Itt még nem ér véget a szempontok listája – mutatjuk, hogy mire kell még figyelni.

Hogyan válasszunk divatos téli kabátot?

Hogyan válasszunk divatos téli kabátot?

A megfontolt döntés stílusos megjelenést eredményez minden helyzetben
 
Az említettek mellett a kabátválasztás során figyelembe kell venni a viselő öltözködési stílusát, a pozícióját és a mindennapi életvitelét is. Ezek figyelembevétele elengedhetetlen a legideálisabb döntés meghozatalához. Továbbá fontos, hogy a kiválasztott kabát tökéletesen harmonizáljon az öltözék további részével. Természetesen az említetteken kívül az alkatot is számításba kell venni a legújabb téli kabát beszerzése során. Mindemellett elengedhetetlen, hogy megbízható márka termékére essen a választás, ugyanis csak ebben az esetben garantált a kiváló minőség.

A kiváló minőséggel pedig együtt jár az, hogy a kiválasztott kabát rendkívül strapabíró, így hosszú éveken át tökéletesen helytáll a leghidegebb téli napokon is. Napjainkban már olyannyira széles a választék, hogy a sportos és laza, valamint a letisztult és elegáns stílus kedvelői egyaránt könnyedén megtalálják a számukra ideális változatot.

Kabátok

Kabátok

Előbbinek inkább a steppelt modellek felelnek meg, míg az utóbbinak a szövetkabátok, amelyek fekete női farmerrel mutatnak igazán jól. Minden márkás, kiváló minőséget képviselő női téli kabát a kényelem és a divatos megjelenés kombinációját nyújtja a viselője számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top