nlc.hu
Trend

Petárdázott az egykori Forma 1 pilóta, megbüntetik

Jean Alesi petárdázás miatt kaphat gigabüntetést

Az egykori Forma 1 versenyző fiával robbantott volt sógoránál.

Azt írja a Blikk, hogy az egykori Forma 1 versenyző, Jean Alesi és fia ellen eljárás indul más vagyonának emberre veszélyes módon történő megkárosítása miatt. „Ez csak egy vicc volt, sosem gondoltam volna, hogy egy petárda ekkora károkat tud okozni” – közölte Jean Alesi, miután hétfőn letartóztatták fiával, Giuliano Alesivel együtt.

A két Alesi / Fotó: Profimedia

A két Alesi / Fotó: Profimedia

A Blikk szerint a francia pilóta sógora építőipari cégének irodájánál helyezte el a robbanószert gyermekével és annak egy barátjával, ami megrongálta néhány ablak redőnyét és betörte az üvegeit. “Számomra aránytalannak tűnik az egész, nagy félreértés történt, csak egy rossz tréfa volt. Ugyan már két éve külön élnek és elváltak a nővéremmel, sosem haragudtam rá, mindig kiváló viszonyban voltunk. Magamtól mentem be a rendőrségre, hogy tisztázzam a helyzetet, és azonnal jeleztem, hogy természetesen mindent kárt megtérítek” – mondta Alesi az esetről.

Alesi akár 150 ezer eurós pénzbírsággal és tíz év börtönbüntetéssel is büntethető. Egy napot töltött fogdában, de elmondása szerint a körülményekhez képest még jól is érezte magát. “A rendőrőrsön pedig egy fantasztikus estét töltöttünk el, mielőtt kiengedtek. Az ott lévő rendőrökkel beszélgettünk a Forma-1-ről, akik rajonganak a sportágért. Szóba került Verstappen hihetetlen győzelme és ez az izgalmas idei évad is. Meséltünk régi történeteket, és olyan baklövéseket, amiket fiatalon követtünk el” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top