nlc.hu
Trend

Élelmiszerért is fizethetünk februártól a SZÉP kártyával

Februártól SZÉP kártyával fizethetünk a csirke farhátért és a wagyu marháért is

Mindeközben rekordinfláció van.

Orbán Viktor és népes kormánya karácsony előtt eszeveszett tempóval jelenti be, hogy miféle változások jönnek jövőre (katonák, bölcsődei dolgozók bérét emelik, 13-ik havi nyugdíjat adnak, etc., etc., etc…), és most ráhúztak még egy lapot az eddigi ígéretdömpingre. A miniszterelnök Facebook oldalán megjelent éppen soros országvezetői mémből ugyanis kiderül, hogy 2022 februártól már élelmiszerért is fizethetünk SZÉP kártyával

Orbán és kormánya azt sosem kommunikálja, de azért mi idetesszük, hogy a Központi Statisztikai Hivatal szerint idén novemberben a fogyasztói árak átlagosan 7,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat, és hogy utoljára 2007 decemberében volt legalább ekkora az infláció. Az elmúlt egy évben az üzemanyagok, illetve a dohányáruk ára emelkedett a legnagyobb mértékben, 37,7 százalékkal, illetve 16,8 százalékkal. Az előző hónaphoz képest a fogyasztói árak átlagosan 0,7 százalékkal nőttek az októberi 1,1 százalékos emelkedés után.

Februártól SZÉP kártyával fizethetünk a csirke farhátért és a wagyu marháért is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top