nlc.hu
Trend

Almási Kitti anyagi helyzete

dr. Almási Kitti: „Szeretek vásárolni, de nem költenék mondjuk félmilliós táskára”

Előadásaival emberek ezreinek segít dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus. A népszerű szakember saját magáról keveset beszél, a Palikék Világa by Manna adásában azonban sok mindent elárult. Beszélt például korábban megélt anyagi nehézségeiről is.

Kétszer is talpra kellett állnia nehéz anyagi helyzetéből dr. Almási Kittinek. A pszichológus a Palikék Világa YouTube csatorna Három igazság című adásában mesélt többek között a pénzzel való viszonyáról is.

„Nekem volt egy kellemes gyerekkorom, utána jött egy csőd, amikor hirtelen önellátóvá váltam, tizenkilenc éves koromban. Az egyetemet úgy végeztem, hogy közben dolgoztam, ezek nagyon nehéz évek voltak, nulla háttérrel. Más az, hogy nincs támogatás, meg amikor mínusz van otthon, még kifizetetlen tartozások vannak, ez az utóbbi volt nálunk. Onnan így elkezdesz felállni, de nagyon hosszú, nagyon nehéz képzés, mire klinikus leszel. És még PHD-ztem is, közben olyankor mi is járunk terápiára, képzésre, és ez mind fizetős, ráadásul olyan nagyon sokat nem keresel vele, az elején semmiképpen az osztályon, amíg nincs neved, amíg nincs magánpraxisod, amit nagyon nehéz felépíteni. Ezek nagyon munkás idők. Aztán a magánéletem is alakult úgy, hogy még egyszer fel kellett állnom, ott már nem mínuszból, meg nem nullából, hanem mondjuk nulla egész ötről. Emiatt nagyon tisztelem, és nagyon megbecsülöm a dolgokat. Hülyeségeket például nem vásárolok. Szeretek vásárolni, de nem költenék mondjuk félmilliós táskára. Nagyon bánt, ha valamit ki kell dobni, de nem vagyok kényszeres. Van amire rengeteget költök, mert végre megtehetem, például ételre egyébként, ez volt az egyik legnehezebb a szegénység alatt, hogy nagyon kevés ízt tudtam enni, nagyon sok minden hiányzott. Már kétszer meg kellett élnem, hogy nincsen, és azért eléggé egyedül építettem fel mindent, partnerre se hagyatkoztam. Nem vagyok egy ilyen típus, mégis az van, hogy bizonyos szempontból nem figyelek oda pénzekre…” – részletezte dr. Almási Kitti, aki azt  is elárulta, hogy gyermekkori elszegényedésüket mostanra elhunyt édesapja hibás döntései okozták.

almási kitti

Almási Kitti (Fotó: Palikék világa)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top