nlc.hu
Trend
Sneakerújdonság: SKECHERS X JGOLDCROWN kollekció

Sneakerimádók figyelem! Megérkezett a SKECHERS X JGOLDCROWN új kollekciója (X)

Ha szereted a különleges sportcipőket, ez a művészi darab garantáltan a kedvedre való lesz.

Sneakerimádatunkat a tél éppen csak, hogy visszafogta, most pedig, hogy az utolsó heteit tapossuk, érthető, hogy mindenkiben ott mocorog a sportcipők iránti vágy. Aki kedveli a különleges darabokat, nem fog csalódni, a szezonkezdésre érkezett meg a Skechers legújabb sportcipője, a SKECHERS X JGOLDCROWN kollekció piros szívekkel dekorált darabja.

skechers love cipo ujdonsag

Megérkezett a SKECHERS X JGOLDCROWN új kollekciója, az UNO – SPREAD THE LOVE – A képen látható cipő a 155507 WRPK modell. (Fotó: Skechers)

A kapszulakollekciót James Goldcrown Los Angeles-i street artisttal közösen tervezték, aki szívalakú mintáival vált világhírű művésszé. Falfestményei több helyen is feltűnnek Los Angelesben – egy kiállítása pedig épp nemrég nyílt meg Dubaiban –, a kaliforniai városban találtak egymásra a Skechersszel is, lévén, ez a város a márka otthona.

A divatmárkák és művészek együttműködéséből születő kollekciók igazi csemegék a divat kedvelőinek: az alkotók egyéni látásmódja, kifejezési stílusa által kedvenc darabjaink átlényegülnek, hordható művészeti alkotásként színesítik a hétköznapokat. Így történt a Skechers sneakerek esetében is.

SKECHERS X JGOLDCROWN új kollekciója, az UNO - SPREAD THE LOVE

SKECHERS X JGOLDCROWN új kollekciója, az UNO – SPREAD THE LOVE

James Goldcrown és a Skechers együttműködése múlt évben indult, mostani, legújabb cipőiket az UNO – SPREAD THE LOVE kollekcióban találjuk, köztük ez a piros mintás darabot is, mely már elérhető országszerte a márkaboltokban. Budapesten az Aréna Mallban, a Westendben, az Árkádban és a Shopmarkban, vidéken az Árkád Győr, az Árkád Pécs, a debreceni Fórum, a Miskolc Pláza és a nyíregyházi Nyír Pláza üzleteiben.

A szív a szeretet leguniverzálisabb jele, Goldcrown is ezt szeretné alkotásaival üzenni: „Legyünk együtt és szeressük egymást” – ami egy ideális mantra Valentin-naphoz közeledve is.

A Skechersszel való együttműködésemben szabad kezet kaptam a kreativitásom kiterjesztésében, így kerültek a LOVE WALL ikonikus szívei a cipőkre.

 – mondta el a művész, hozzátéve, „a minták eredetileg festővászonra készültek, majd onnan digitalizáltuk őket és addig szerkesztettük, míg nem lett tökéletes az elhelyezkedése a cipőn”.

A kollekciónak külön aktualitást adnak a világunkban zajló változások, a bizonytalanságból fakadó feszültségek. Goldcrown szerint az együttműködés a legalapvetőbb, mégis, gyakran zárójelbe tett érzést állítja a középpontba: „Ha valami olyan egyszerű, mint a szív, könnyen megérinti az embereket, így remélhetően a kollekció is a szeretet fogja erősíteni a világban”.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top