nlc.hu
Trend

50 kilót fogyott a Trónok Harca „Hegye”

50 kilót fogyott a Trónok harca „Hegye”, látványos előtte-utána fotón az átalakulás

Rengeteget fogyott és izmosodott Hafþór Júlíus Björnsson, a Trónok Harca „Hegye”.

Hafþór Júlíus Björnsson a világ egyik legerősebb embere, két éve például 501 kilót húzott fel, amire korábban senki sem volt képes az erőemelők közül. Az izlandi kolosszus azonban filmszínészként vált világhírűvé Ser Gregor Clegane, a „Hegy” alakítójaként a Trónok harca című sorozatban.

A 33 éves színész az elmúlt időszakban apa lett, maga mögött hagyta az erősport világát, és az ökölvívásra koncentrál, hogy még idén ringbe szálljon egy riválisával, Eddie Hall-lal. Az edzések mellett az étrendjén is nagyot változtatott, a napi 10 ezer kalóriát 4 ezerre csökkentette.

50 kilót fogyott a Trónok Harca „Hegye”

Hafþór Júlíus Björnsson, a Trónok harca „Hegye” 2019-ben New Yorkban. Azóta 50 kilót adott le (Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images via AFP)

Az életmódváltás megtette a hatását, több mint 50 kilót fogyott a Thor becenevű sztár. Az Instagramra tett ki egy előtte-utána képet, amelyen jól látszik, hogy elképesztő átalakuláson ment keresztül, és nagyon keményen dolgozott az elmúlt időszakban:

2020 vs 2022

egész Thor vs fél Thor

erő vs fittség

205 kg vs 145 kg

– írta a képpárhoz Björnsson.

Az átalakulás láttán igencsak megdöbbentek a kommentelők, a legtöbben azt írták, a színész nem is hasonlít magára a két képen, mintha két különböző embert látnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top