nlc.hu
Trend

Rajongói szerint Tolvai Reni átlépett egy határt

Sokan kiakadtak Tolvai Reni posztja miatt

Nem minden rajongójának tetszik, hogy az énekesnő a zenéje helyett egyre többször intim tartalmai miatt szerepel a hírekben
tolvai reni

Több követőjének már túl sok volt Tolvai Reni legutóbbi Instagramon közzétett szexi fotója. A népszerű énekesnő egyre többször kerül a hírekbe dögös tartalmai miatt. Nemrég bikiniben forrósította fel a fagyos, téli hangulatot, amiért rengeteg elismerő üzenet érkezett hozzá, hogy milyen sokat fogyott az évek alatt, s hogy látszik a kemény munka gyümölcse. Legutóbbi rózsaszínű pulcsis, fekete csipke bugyis képével azonban úgy fest átlépett egy határt a rajongói szemében – vette észre a Blikk.

A hozzászólók közül ugyanis többen jelezték, nem értik, miért kell így mutogatnia magát, sőt akadt, aki egyenesen azt írta, nem követi tovább. Ezzel együtt a fotó jóval több szívecskét kapott (több mint 5300-at) mint az elmúlt időszakból azok a képek, amin az énekesnő teljesen fel van öltözve. Egy nemrég posztolt videója mellett, amiben egy önbarnító termék használatát mutatja be, több mint 44 ezren nyomtak rá a szív ikonra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top