nlc.hu
Trend

Radics Gigi új külseje

Kikezdték a kommentelők Radics Gigit az új frizurája miatt

Radics Gigit barna fürtökkel ismerte meg a közönség, de most úgy döntött az énekesnő, hajszínt vált.

Az énekesnő másfél éve adott életet kislányának, a terhesség alatt azonban felszaladt rá néhány plusz kiló, amiért sokan bántották is. Eltelt 9 hónap, Radics Gigi nekiállt sportolni, mostanáig pedig 30 kilót fogyott. Sokáig nem nem tett ki semmilyen képet magáról a közösségi oldalaira, de végül ennek is eljött az ideje:

„Nagyon bízom benne, hogy ti is szeretni fogjátok »az új Gigit«, mert aki most jön az vagyok én igazán” – írta a kép mellé.

Gigi Facebook oldalán megosztott képe alatt sokan hagytak hozzászólást, de voltak olyanok, akiknek nagyon nem tetszett a változás.

„Nem illik ez a hajszín… sokkal csinosabb volt sötétebb hajjal” – írta az egyik kommentelő.

„Nem lehet rád ismerni ezzel a semmilyen hajszínnel… Öreges” – kritizálta egy másik.

Volt, aki azt írta, hogy kár volt a barna fürtöket leváltani és a szőkítés csak tönkreteszi a hajat, míg másvalaki egyenesen műbabának nevezte Radics Gigit. Azonban a legtöbb rajongó csak dicsérte az új frizurát. Hamarosan legújabb dalát is hallhatja a közönség, melynek különlegessége, hogy magát a dalt és a szöveget is ő szerezte.

Radics Gigi új frizura

Radics Gigi befestette barna tincseit (Fotó: Smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top