nlc.hu
Trend

Csala Zsuzsa öröksége

Nyolc év után most kiderült, mi lett valójában Csala Zsuzsa 100 milliós örökségével

Nyolc éve hunyt el a legendás komika, Csala Zsuzsa.

A Blikk derítette ki, mi történt a nyolc éve elhunyt Csala Zsuzsa 100 milliós örökségével. A Jászai Mari-díjas színésznő halála után nagy kérdés volt, hogy ki örökölheti több mint 100 millió forintot érő hagyatékát, ám az akkori fáma szerint egy kabátzsebből előkerült végrendelet pontot tett az ügy végére. A véletlenül megtalált végakarat története azonban nem igaz – minderről a színésznő unokahúga, Dankó Dóra mesélt a lapnak.

A nő szerint a színésznő, akinek nem lett sosem gyermeke, írt végakaratot. Két testvére volt. Dóra édesanyja, Márta, aki nem sokkal a színésznő halála előtt hunyt el, valamint Csilla, akivel nagyon jó viszonyt ápoltak. Az örökség egyik részét képező dunaalmási ingatlanban élt a férjével, ám nemrég ő is elhunyt 91 évesen. Férje, Szakáll Dénes elmondta:

 „Már egyik Csala lány sem él, a feleségem, akivel 68 évig éltünk együtt, volt az utolsó. Itt laktunk, nagypapájuk egykori otthonában. A gyerekeim örökölték Zsuzsa halála után, de azt mondták, maradjunk, amíg csak szeretnénk. Nekem nagy a ház, de már 92 éves vagyok, nem szeretnék sehová sem menni… Csillával szép éveink voltak itt, mindig mesélt arról, gyerekként mennyire szerettek itt lenni. Élete utolsó percéig gyászolta a testvéreit.”

Csala zsuzsa

Printscreen/Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top