nlc.hu
Trend

Mentőnek öltözött kisfiú

Megható levelet kapott az Országos Mentőszolgálat

A levelet egy négyéves kisfiú anyukája írta.

Mindössze négyéves az a kisfiú, aki úgy döntött, az idei iskolai farsangra mentőnek öltözik be. Ám a kis Szabinak, aki nem csak egyszerűen belebújt az életmentők ruhájába, még saját autója is lett, írja a Metropol.

A róla készült fotót az Országos Mentőszolgálat oldalán osztották meg, amihez a gyerek anyukája pár sorban leírta a hétköznapi hősöknek, mi a kisfia álma.

„Kedves Mentőszolgálat!
Idén fiam mentős akart lenni a farsangon. Nyilván a szirénázó autó miatt, de nagyon sokat olvasunk, tanulunk Rólatok, a munkátokról, hogy milyen fontosak vagytok az életünkben. Tavaly tűzoltó volt, és jövőre pedig rendőr szeretne lenni. Hát ilyen fontosak vagytok egy 3 éves kisfiúnak, aki odáig van az autókért, és már tavaly elhatározta, hogy mi szeretne lenni most… de ki tudja? Ha ilyen kis öntudatos a jelmez választásban, talán a 3 pálya közül választ majd a jövőben. Ezúton is eseménymentes évet kívánok nektek, és köszönjük, hogy vagytok nekünk, értünk. Íme a 4 éves mentős, Szabi.”

Mentőautó

Fotó / Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top