nlc.hu
Trend

Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit

Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit

Monacóban kérte meg Szabó Zsófi kezét Shane Tusup.

Shane Tusup és Szabó Zsófi éppen Monacóban vakációznak. Az edző Valentin-nap alkalmából egy bőrönd szettel lepte meg kedvesét, amivel ezek szerint arra is utalt, hogy elviszi a műsorvezetőt nyaralni. Látszik rajtuk, hogy nagyon élvezik a kettesben töltött időt, legalábbis a közös képek erről árulkodnak. Shane Tusup pedig megkoronázta a pár napos kirándulást: eljegyezte Szabó Zsófit!

2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.

Ezt írta ki instájára szerda este az amerikai edző. A szerelmesek tavaly, egy Reggeli adás során találkoztak először, Shane már ott felfigyelt Zsófira, ám előbbi még kapcsolatban volt. Előbb lezárta előző viszonyát, utána tett lépéseket a műsorvezető felé. Régóta sejthető volt, hogy együtt vannak, ám először ősszel nyilatkoztak a kapcsolatukról, azóta viszont elárasztják közös képeikkel a social médiát. A hozzájuk közel állók szerint is hatalmas a boldogságuk, Zsófi már Shane szüleivel is találkozott, fantasztikus heteket töltöttek el együtt. Éppen ezért már sokan várták, hogy szintet lép a kapcsolatuk, ami meg is történt. Zsófi képeit itt nézheted meg!

szabó zsófi shane tusup

Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top