nlc.hu
Trend

Paula Abdul egykor és most

Még mindig elképesztően csinos a 60 éves Paula Abdul

Vannak dalok, amik elementárisan képesek felidézni a tinédzserkorunkat. Neki nem sok ilyen volt, de egy azért biztosan.

Volt ez az egzotikus külsejű lány 1988-ban fekete fehérben, ha még emlékeztek… ilyen volt akkoriban:

paula abdulSzuperül táncolt. Leginkább ez a klip maradhatott meg bennetek, azzal az izgalmas szteppszólóval az elején, meg a pá-pá-pá-pá, pá-pá-pá-pá-ritmus:

Ő volt Paula Abdul, és ez pedig a Straight up, szerintünk a legemlékezetesebb sikere, bár ott volt az Opposites Attract is a maga animált macskájával, ami akkor olyannyira újszerű volt, hogy Grammyt is kapott a legjobb klipért.

Az az igazság, hogy Abdulnak ez is volt az erőssége, a tánc. Ez persze nem baj, a nyolcvanas években minden a táncról meg a videoklip műfajról szólt.

Abdul egyébként azért táncolt olyan jól, mert pompomlány is volt, de nem ám csak a középiskolában, hanem vezérszurkolója volt a Los Angeles Lakers csapatának. Aztán számos produkciót koreografált, például Janet Jacksonnak is dolgozott. Amiből az is kiderül, hogy az ő zenei karrierje azért nem ívelt olyan hatalmas magasságokba. A Rush, rush című dalt mindenki ismeri ugyan, mi amolyan vérszegénynek mondanánk.

Aztán az is érdekes, hogy bár megírta a Spinning Around című egész jól sikerült számot, de azt végül nem ő, hanem Kylie Minogue vitte sikerre. De ez már jóval később volt, azután, hogy nem sikerült neki a visszatérés. Mármint a zeneiparba, mert amúgy sok mindent csinált közönség előtt, főként zenés és táncos tehetségkutatókban zsűrizett, de forgatott pár sokadik vonalas filmben és sorozatban is, még saját valóságshow-ja is volt, igaz, csak egy évadot ért meg.

És hát a lényeget nem mondtuk: Paula Abdul idén lesz hatvanéves, és tök jól néz ki. (Minket kicsit emlékeztet Szulák Andreára – de ez mellékszál. Amúgy meg egy sor latin énekesnőre és színésznőre is hasonlít.)

Kaliforniai születésű egyébként, apja szír, anyja orosz-ukrán származású, ő maga viszont kanadai állampolgár.

Kétszer volt férjnél, mondjuk mindkét alkalommal csak két évig. Első párját ismerjük is: ő Emilio Estevez volt.

Volt evészavara, pár kisebb balesete, és 1991-ben kapott egy csillagot a Hírességek utcáján. A biztonság kedvéért pedig egy ékszerkollekciót is piacra dobott.

Így néz ki ma, hatvanévesen – ugye, hogy szinte semmit nem változott?!

paula abdul

Fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top