Trend
Szponzorált tartalom

Szeretnél tudatosabban öltözködni? Akkor imádni fogod az Auchan legújabb „beruházását”! (x)

Március közepétől újabb forradalmi lépést tesz a fenntarthatóság felé, hiszen a magyarországi hiperláncok között elsőként új esélyt ad a jó minőségű használt ruháknak. A second hand piac egyre növekvőben van, újabban nagyon sokan választják az öltözködésnek ezt a sokkal fenntarthatóbb, és nem utolsósorban pénztárcakímélőbb formáját. Ha eddig nem tudtad, hol találod a jó minőségű használt ruhákat, akkor nem kell tovább keresned: az Új Élet by Auchan nevet viselő, válogatott second hand kollekciótól biztosan azt kapod, amit elvársz.

Vízszennyezés, üvegházhatásúgáz-kibocsátás és hulladéklerakók – ezek azok a területek, amelyekre a textilipar igen erős szennyező hatást gyakorol. A ruhák folyamatos gyártása pedig a textilhulladék mennyiségét is jelentősen megnöveli. Kivel ne fordulna elő, hogy kinyitja a szekrényét, és rájön, tele van olyan darabokkal, amit alig hordott, de van egy újabb, aminek kell a hely? A „régi” pedig mehet is a kukába. Az Auchan éppen erre a problémára szeretné felhívni a figyelmet, ezért döntött úgy, hogy ruhakínálatában mostantól second hand kollekció is lesz.

Szeretnél tudatosabban öltözködni? Akkor imádni fogod az Auchan legújabb „beruházását”! (x)

A kezdeményezés március 16-án indult el hét Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Szigetszentmiklóson és Maglódon. A használt ruhák ízléses elrendezést kapnak, a választék pedig széles és minőségi, a baba- és gyerekruháktól kezdve a nőknek és férfiaknak való darabokig minden megtalálható lesz. Összesen 160 márka trendi termékei közül lehet majd válogatni. A gondosan ellenőrzött, átválogatott, jó állapotú ruhák alapos fertőtlenítés után egyenként csomagolva, címkézve érkeznek, és felakasztva kerülnek majd az áruházakba. Az Új Élet by Auchan kollekció darabjainak árai 600 forinttól kezdődnek és 3300 forintig terjednek.

Szeretnél tudatosabban öltözködni? Akkor imádni fogod az Auchan legújabb „beruházását”! (x)

Az Auchan egyébként más területeken is elkötelezett a fenntartható működés iránt, az elmúlt években észrevehető, hogy lépésről lépésre haladnak ebbe az irányba, miközben vásárlóikat is hasonló gondolkodásra ösztönzik. Az Új Élet by Auchan kollekció egy újabb lehetőség arra, hogy tudatosabban vásároljunk, a tavaszi ruhatárunkban pedig már mi is új életet adhatunk néhány second hand darabnak.
Advertisement

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top