nlc.hu
Trend

Szuperhős lesz Megyeri Balázs

Új szerepben a magyar Jason Momoa, Megyeri Balázs

A Narnia krónikáiból tanult Balázs.

Sokaknak lehet ismerős Megyeri Balázs. A fiatalember ugyanis azon túl, hogy kaszkadőr, színész és reklámfilmekben szerepel, a világsztár Jason Momoa első számú európai dublőre, aki számos hírességgel dolgozott már az elmúlt években. Hamarosan szuperhős képregény készül róla, előtte azonban egy különleges filmes technológia segítségével egy mitikus lény, a kentaur bőrébe bújt, egy szerep kedvéért.

Megyeri Balázs

Megyeri Balázs kentaur szerepben

Különleges reklámfilmben kapott szerepet a „magyar Jason Momoa”. Megyeri Balázs a Rossmann logójának életre kelt kentaurjaként kipróbálhatta, milyen egy igazi varázslény bőrébe bújni. A különleges szerep kedvéért Balázs – aki képzett kaszkadőr – házi feladatként heteken át egy speciális lábtoldással gyakorolt, hogy a lehető leghitelesebben adja át a teste a kentaur mozgását.

Kell hozzá egyfajta testtudat, egyensúlyérzék és nem hátrány, hogy volt már ehhez hasonló eszköz a lábamon. Ezzel együtt is sokat gyakoroltam, hogy pontosan lemásolhassam egy ló mozgását” – árulta el. – „Mindenféle kentaur karakterről készült videót néztem, például a Narnia krónikáit vagy a Harry Potter vonatkozó jeleneteit, ezzel készültem. Szerencsére lovagolok, így könnyebben ment. Két és fél méter magas vagyok ezzel a kiegészítéssel a lábamon, ott fenn még a levegő is tisztább” – nevetett a segítőkész kentaurt megszemélyesítő Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top