nlc.hu
Trend

Krémmánia Hair Box tartalma

Leteszteltük a Krémmánia Box tartalmát, csapj le rá, amíg még teheted!

Mutatjuk, mi minden került a hajápolókkal teli Krémmánia Beauty Boxba.

Nem okozott csalódást a legújabb Krémmánia Beauty Box, a hajápolókat tartalmazó doboz szuper termékeket rejt, élmény volt kicsomagolni, kipróbálni őket. Ráadásul a dobozt elég jutányos áron kapjuk meg, a termékek összértéke 24 911 Ft lett, a box azonban csak 8900  Ft (+ postaköltség). Hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek, bemutatom nektek, mi mindent kaphattok meg, ha lecsaptok a még meglévő pár szépségdobozra.

krémmánia hair box tartalma

Krémmánia Hair Box Tartalma

Apivita Women’s Tonic Sampon Hajhullás Ellen Nőknek

Apivita Women's Tonic Sampon Hajhullás Ellen Nőknek

Apivita Women’s Tonic Sampon Hajhullás Ellen Nőknek

Többféle növényi kivonat és vitamintartalmának köszönhető az a hajerősítő, hajhullást csökkentő hatás, amit e sampontól várhatunk. A dobozban egy 75 ml-es kiszerelése található, ami jó lehetőség rá, hogy pár héten át teszteljük tudását. A sampon áttetsző, géles állagú, úgy tapasztaltam, a hajban könnyű eloszlatni. Habzása megfelelő volt számomra, maszkulin illata pedig kimondottan élénkítő hatású. Tisztító hatását anélkül kifejti, hogy szárítaná a fejbőrt vagy a hajat, a festett haj színét nem károsítja. Az első babahajakhoz pár hét rendszeres használat javasolt, mely idő után érezhetővé, láthatóvá válik, mennyire tudja esetünkben a hajszálakat erősíteni, a hajnövekedést segíteni. Összetevői közt nemcsak a hajhagymákra, a fejbőr egészségére ható növényi kivonatokat is találunk. 

Authentic Beauty Concept Replenish Mask

Authentic Beauty Concept Replenish Mask

Authentic Beauty Concept Replenish Mask

A hajmaszkból egy utazó kiszerelés került a szépségdobozba, mely a sérült hajszerkezetet segít helyreállítani. Illata nagyon kellemes, állaga sűrű, krémes, színe fehér. Közepes hajhosszra egy mogyorónyi mennyiség elegedő belőle, így ez a kis tégely is jó pár használatra elegendő lesz. A maszkot hajmosás után, törölközőszáraz hajra kell felvinni, kerülve a hajtöveket, és az 5-10 percnyi hatóidő után alaposan lemosni. Azt már nedvesen érezi fogjuk, milyen puha lesz tőle hajunk, hajszárítást követően pedig még inkább látszódni fog, hogy hidratáltabb a haj, kevésbé szöszös. Fénye szebb lesz és tapintásra is simább, ápoltabb hatást kelt. 

Baba 2in1 Sampon és Balzsam Mandulaolajjal

Baba 2in1 Sampon és Balzsam Mandulaolajjal

Baba 2in1 Sampon és Balzsam Mandulaolajjal

Nagyon tetszett, hogy a márka egy egészen nagy, 400 ml-es termékkel vesz részt a dobozban, ráadásul épp a mandulaolajos változattal, aminek illata is szuper. Igazi családi sampon, ami férjem számára sem volt túl csajos, de nekem sem egy macsóillatú. Neki ráadásul bejött az is, hogy 2in1 termék, így nincs szüksége balzsamozásra. Én bevallom, balzsampárti vagyok, így utána sem hagytam le a második lépést, de gyengéden tisztító hatása így sem vitatható el. A fejbőrt nem szárítja, zsírosodásra hajlamos hajam nem vált előbb zsírossá mint máskor, elégedett vagyok a képességeivel. Plusz pozitívum számomra, hogy a flakon teljesen újrahasznosított anyagból készült.

Bloom Hair Hajvitamin

Bloom Hair Hajvitamin

Bloom Hair Hajvitamin

Nagyon örültem, hogy a Hair Box által egy egész adag hajvitamint is kipróbálhatok, egy ideje szemeztem már ezzel a márkával, számomra pozitívum, hogy glutén- és laktózmentes is ez a termék. A dobozokba a kapszulás és gumivitamin változat valamelyike került, hozzám olyan box jutott el, melyben kapszulás volt. A kiszerelése mutatós, talán csak a leírás betűmérete lehetne egy kicsit olvashatóbb. Napi két kapszulát kell bevenni, amit szorgosan szedek már bő egy hete, remélem, mire a flakon kiürül, látszódni fog a hatása. Tartalmaz többek között A-, D-, C-, B1-, B2-, B3-vitaminokat, Cinket, Szelént, Hialuronsavat és zöld tea kivonatot is, vagyis számos olyan hatóanyagot, mely nemcsak a hajszálak, a fejbőr, a bőr számára is hasznosak.

Gliss 7 Sec Color Perfector Express Repair Hajpakolás

Gliss 7 Sec Color Perfector Express Repair Hajpakolás

Gliss 7 Sec Color Perfector Express Repair Hajpakolás

Tetszett, hogy a flakon oldalán vonalkák jelölik, mennyi 20 ml a hajpakolásból, ez megkönnyíti az adagolását. Az illata finom gyümölcsös, amit hajszárítás után is még kicsit érezni. Állaga vízszerűen híg, ám mikor a hajra kerül és elkezdjük eloszlatni, bedolgozni, enyhén krémessé változik, így nem kell aggódni amiatt, hogy szétfolyatjuk. A flakon csőrös feje praktikus volt, könnyebb így eloszlatni és közvetlenül a hajra felvinni, de érdemes kis adagonként bedolgozni a hajba. Hét másodpercnyi hatóidő elég neki a leírása alapján, nos, ennél nekem azért több kellett míg felvittem, de végsősoron utána már moshattam is le, nem kell várakozni, ami nagy piros pont neki, mert nincs időm órákat tollászkodni a fürdőben. A haj tényleg puhább, selymesebb érzetű lesz tőle, száraz hajra, roncsolt hajra kifejezetten szuper, sokkal szebb a fénye, tapintása a hajszálaknak. 

Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam

Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam

Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam

Nagyon jó állagú, illatú ez a balzsam, szépen eloszlatható a nedves, de törölközőszáraz hajban, és elég neki 2-3 percnyi hatóidő is. Hidratáltabbá teszi a hajat, érezhetően puhább tapintású és szárítás után a fényén is látszik ez. Nagyon sok, 26 gyógynövény kivonatát tartalmazza, és úgy tűnik, valóban jól válogatták össze őket, a Krémmániás vélemények alapján is segíti a haj rugalmasságát, erősségét. Érdemes a hozzá tartozó samponnal együtt is kipróbálni, pláne akkor, ha sérült, gyenge szálú a hajunk, ami intenzív ápolást igényel. A dobozba egy normál méretű termék került, így jó pár hétig lehetőségünk van tesztelni képességeit.

Invisibobble Hajgumi

Invisibobble Hajgumi

Invisibobble Hajgumi

Négyféle hajgumi került a szépségdobozokba, hozzám egy háromdarabos, rózsaszín, original változat. Scrunchie változatát már megszerettem, és most ez sem okozott csalódást, nem töri a hajat, nem marad nyoma akkor sem, ha órákig a hajamban van, mégis van ereje, nem esik szét a copfom. Próbáltam már előtte noname változatot is, ezek kétség kívül tartósabbak, később nyúlnak ki, és ha már kicsit tágult, meleg vízbe téve akkor is visszaáll közel eredeti méretére. Így bőven használható annyi ideig mint egy hagyományos hajgumi. Ha még nem próbáltad mit tud, érdemes tesztelned a doboz által.

Isana Hair Intenzív Ápoló Hajolaj Hőség Ellen

Isana Hair Intenzív Ápoló Hajolaj Hőség Ellen

Isana Hair Intenzív Ápoló Hajolaj Hőség Ellen

Eddig csak vizes állagú hővédőt használtam a hajamra, érdekes volt kipróbálni ezt az olajos változatot. Nekem egy pumpálásnyi mennyiség elég volt belőle, hosszú, sűrű hajra lehet, hogy kettő is kellhet. Nedves hajon jól eloszlatható, és a haj érezhetően könnyebben kifésülhető. Tetszett, hogy lágyabb tapintásúvá tette a hajat, de szárítás után nem tűntek zsírosnak a hajvégek tőle – viszont tényleg elég kevés belőle, erre érdemes figyelni. Ha száraz a hajunk, két hajmosás között is érdemes belőle egy picit eloszlatni a hajon, kevésbé látszik sprődnek, töredezettnek. Illata kellemes, egyáltalán nem tolakodó, színe áttetsző és a szükséges mennyiség alapján nagyon nagyon kiadós termék.

Krémmánia Hajszárító Turbán

Krémmánia Hajszárító Turbán

Krémmánia Hajszárító Turbán

Nekem még nem volt ilyen törölközőm, és most, hogy ezt kipróbáltam, nem is igazán értem, miért nem vettem eddig. Olyan egyszerű a lényege, mégis sokkal kényelmesebb, praktikusabb így felitatni a nedvességet, vagy maszkot pihentetni rajta. Nem esik le, nem oldódik szét mint egy normál törölköző, és az anyaga is sokkal puhább a frottírnál, ami hajunknak kimondottan jót tesz.

N.A.E. Riparazione Regeneráló Szilárd Sampon

N.A.E. Riparazione Regeneráló Szilárd Sampon

N.A.E. Riparazione Regeneráló Szilárd Sampon

Vegán, műanyagmentes és 100% natúrtermék ez a szilárd sampon, ami ráadásul két flakonnyi folyékonnyal egyenértékű. El sem lehet mondani, mennyivel fenntarthatóbb megoldás mindezek miatt, ráadásul kellemes az illata, és bár elsőre furcsa, hogy beszappanozzuk a hajunkat, gyorsan hozzá lehet szokni az élményhez. Kevésbé habzik mint egy folyékony változat, de ettől még tisztító hatása rendben van, és a fejbőrt sem szárítja. Balzsamot érdemes használni utána, ennyiben nem különbözik más samponoktól. Utazásra, kempingezni kifejezetten praktikus lehet, pici helyet foglal és nem kell félni, hogy belefolyna a táskába.

Naturissimo Moringa & Jojoba Hajfény Balzsam

Naturissimo Moringa & Jojoba Hajfény Balzsam

Naturissimo Moringa & Jojoba Hajfény Balzsam

Meglepett, hogy csak 50 ml-es a normál változat egy balzsamból, de amilyen kevés kell belőle, érthető ez a mennyiség. Mielőtt felvisszük, érdemes jól felitatni a nedvességet a hajból, hogy a nagyobb borsónyi mennyiséget szépen eloszlassuk. Illata kellemes, állaga segíti, hogy bedolgozzuk a hajba. Én elsősorban a hajvégekre vittem fel, majd utána átfésültem a hajamat, hogy a hajszálak hosszára is jusson belőle, de a hajtöveket kerültem. Pár percig hagytam rajta, majd bő vízzel leöblítettem. Ha előnyben részesíted a natúrtermékeket, ez egy jó opció lehet egy ápoló, a hajat puhábbá és fényesebbé tevő balzsamra. Elsősorban száraz hajra ajánlom, a dobozban lévő szilárd samponnal is remek párost alkotott. 

Tresemmé Rugalmas Tartást Adó Hajlakk

Tresemmé Rugalmas Tartást Adó Hajlakk

Tresemmé Rugalmas Tartást Adó Hajlakk

Ez a hajlakk éppen azt az erősségű tartást adja, amire a hétköznapokon szükség van. Nem szeretem, ha a lakktól kőkemény a haj, de sajnos volt már szerencsém olyanhoz, ami pedig semmire sem volt jó. Ennél pár fújással rögzíthetem hajszárítás után az eredményt, de akkor is jól jön, ha copf esetén szeretném lesimítani a a pici, szálldosó hajszálakat. Az illata kellemes, nem fullasztó, nem kell belőle ipari mennyiség, hogy rögzítsen. Nem tapasztaltam, hogy ragacsossá tenné a hajszálakat, illetve azt sem, hogy előbb kellene hajat mosnom ha használom. Alapos átfésüléssel mintha távozna is a hajszálakról, így nem gyűlik fel rajtuk, ha minden nap használnánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top