nlc.hu
Trend

Parfümőr lett Kiss Virág

Kiss Virág azt szeretné, hogy hangja után az illatairól is megismerjék

A színésznő a közelmúltban vette át az oklevelét, azaz most már hivatalosan is alkothat parfümöket.

Új területen próbálta ki magát Kiss Virág. A színésznő – aki többek közt a nagysikerű Vad angyal sorozat színésznőjének, Natalia Oreirónak volt a szinkron hangja – az Ébredj velünk című reggeli műsorban beszélt arról, hogy parfümőr lett. Mint mesélte, már gyerekkora óta vonzódott az illatokhoz és öt évvel ezelőtt szerencsére találkozott Daniel Pescio brazil származású, Párizsban élő és alkotó parfümőrrel, akitől azóta is tanulja a mesterséget.

Kiss Virág

Fotó: Life TV / Ébredj velünk műsor

Nemrégiben vette át oklevelét, amelynek köszönhetően hivatalosan is alkothat parfümöket. A műsorvezető, Ábel Anita kérdésére, hogy akkor a közeljövőben találkozhatunk-e Kiss Virág-parfümökkel, a színésznő azt válaszolta, reményei szerint igen. A stúdióba hozott is mintát egy általa összeállított női illatból, amelynek a fő alkotóeleme a füge és bergamott.

A színésznő szerint egy parfümőr esetén fontos, hogy az illetőnek jó legyen a szaglása és kell hozzá kreativitás is. Állítása szerint ő olyan illatokat igyekszik alkotni, amik könnyen viselhetőek a hétköznapok során, de  azért különlegesek is, mivel eltérnek a mindenki által jól ismert parfümöktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top