Trend
Szponzorált tartalom

SPARK by Pelote – PICNIC ON THE MEADOW (X)

Ha tavasz, akkor pasztellek. A borongós téli napok és a szürkeség után jóleső felüdülést jelentenek az idei évben különösen divatos, vattacukor árnyalatok, hisz mi másra vágynánk a melegebb idő beköszöntével, mint a vidám és romantikus vaníliasárgára, babarózsaszínre, mentazöldre vagy akvamarinkékre.

SPARK by Pelote – PICNIC ON THE MEADOW (X)A SPARK by Pelote PICNIC ON THE MEADOW kollekcióját a tavasszal ébredő természet, a baráti találkozások és az együtt töltött, boldog idők hangulata ihlette. Piknik a réten – tavasz, madárdal, virágok, barátok, nevetés. Romantikus pasztellek, kedves pillangók, apró virágok, szikrázó Swarovski kristályok, ragyogó drágakövek, ellenállhatatlan charmok. Fehér achát, világoskék kalcedon, tarka berillek- akvamarin, morganit, amazonit, goshenit, heliodor – adják az ékszerek különleges báját.

SPARK by Pelote – PICNIC ON THE MEADOW (X)

A számtalan, vidám, kézzel fűzött ékszer mellett a csilingelő charmokkal díszített, ródiumozott ezüstből készült, kedvünk szerint alakítható karkötők közül is válogathatunk.

A romantikus darabok viseléséhez a SPARK by Pelote az új szezonra érvényes szlogenjét is feltétlenül tegyük magunkévá:

Élvezd a hangulatot, élj, szeress!

SPARK Yourself! -SZIKRÁZZ!

https://sparkbypelote.com/hu/

SPARK by Pelote – PICNIC ON THE MEADOW (X)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top