nlc.hu
Trend

Pécsi bankrablások: rendőr lehetett az elkövető

Elfogtak egy rendőrt, aki a két pécsi bankrablás elkövetője lehet

Elfogták a két pécsi bankrablás gyanúsítottját, akiről kiderült, hogy rendőr.

Őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint fél év belül kétszer fegyverrel kirabolt egy pécsi bankot – értesült a Szabad Pécs, az információt pedig később az ATV-nek megerősítette a rendőrség.

A lap úgy tudja, a két bankrablással egy pécsi rendőrt gyanúsítanak, aki a Pécsi Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi osztályának munkatársaként dolgozott.

Rendõrautó áll a Takarékbank egyik pécsi fiókja elõtt, amelyet egy férfi kirabolt 2020. május 12-én.

Rendőrautó áll a Takarékbank egyik pécsi fiókja előtt, amelyet egy férfi kirabolt 2020. május 12-én (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

A pécsi Komlói úti Takarékbankot kétszer rabolták ki. Először 2019 novemberében, majd 2020 tavaszán sétált be egy férfi a takarékfiókba, és mindkétszer fegyverrel kényszerítette a bankban dolgozókat a kasszában lévő pénz átadására. Miután megkapta a pénzt, távozott, egyik esetben sem sérült meg senki. 

Íme a rendőrség által korábban közölt biztonsági kamerás felvétel, amelyen a férfi arca is látszódott, amikor lehúzta a maszkját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top