Trend

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)

Mik a dehidratált haj jelei? Fakó és élettelen hajszálak, amelyek kimerültnek látszanak. Ez a megjelenés azt jelzi, hogy a dehidratált hajtincsek nedvességet igényelnek.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
Bemutatjuk a L’Oréal Paris Elseve új Hyaluron Plump hajápoló termékcsaládját dehidratált hajra. A hialuronsav erejét tartalmazó Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratálja a hajat.* Az eredmény? Üde, rugalmas, élettel teli haj, amely nedvességgel** feltöltött és nem nehezül el. Azonnali hidratálás, azonnal gyönyörű haj.

*Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.

Hyaluron Plump - Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)Hyaluron Plump - Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
Milyen a dehidratált haj?

A haja fakónak tűnik, durva és merev tapintású? Ezek azok a jelek, amelyek a haj dehidratáltságára utalnak. A hidratálást igénylő hajszálak nem elég dúsak, nem elég rugalmasak és nem szép esésűek, ezek miatt pedig élettelen, lelapuló és merev tapintású. A dehidratált haj még hidratáló hajápoló termékek használata után is nehezen tartja meg a nedvességet.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
És miben különbözik a vízhiányos haj a száraz hajtól? Noha ezeket a kifejezéseket gyakran szinonimaként használják, a száraz és a dehidratált haj valójában két különböző dolog. A kiszáradás az első jele annak, hogy a haj igénybevett, még mielőtt igazán kiszáradna és károsodna. A száraz haj általában vegyszereknek (például hajkiegyenesítőknek), valamint hajfestékeknek és hőnek való túlzott kitettség miatt alakul ki. Bizonyos hajformázó termékek is okozhatnak hajszárazságot, mivel eltávolítják a haj természetes olajait. Míg a száraz haj intenzív regenerálást igényelhet aminosavakkal, ceramidokkal vagy keratinnal, a dehidratált hajnak csak hidratáló ápolásra és védelemre van szüksége ahhoz, hogy újra rugalmas, puha és fényes legyen.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
Akár 72 órás hidratáló hajápoló termékcsalád

Az Elseve Hyaluron Plump hialuronsavval átitatott hajápoló termékcsalád a L’Oréal Paris úttörő tudományos szakértelmét testesíti meg.

Ezt az erőteljesen hidratáló összetevőt könnyű, mégis rendkívül hatékony formulákba zárva az új Hyaluron Plump hajápoló család kifejezetten dehidratált hajra lett kifejlesztve. 4 hidratáló termékből – az akár 72 órán át hidratáló sampon, az akár 72 órán át hidratáló balzsam, az akár 72 órás hidratáló hajpakolás és a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérum – álló termékcsalád akár 72 órán át hidratálja a fénytelen, dehidratált vagy lelapuló hajat, így az azonnal revitalizált és szép esésű lesz.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
Előremutató hidratáló hajápoló formula a hialuronsav erejével

A hialuronsav etalonnak számít a hidratálás területén. A bőrre és a fejbőrre is jótékony hatást gyakorol, mivel korlátozza a dehidratáltságot és erősíti a bőr védőrétegét, amik segítenek az érzékeny fejbőr ápolásában. Ami a hajat illeti, a hosszú, száraz, érzékeny vagy töredező haj károsodása a hajszálak pikkelyeiben mutatkozik meg és a sérült hajszálak nem védettek a külső hatásokkal szemben. A hialuronsav ugyan nem tud behatolni a hajszálakba, azonban a hajjal való természetes affinitása révén be tudja vonni a sérült szálakat. Ily módon a hialuronsav kondicionáló hidratálóként működik, megkönnyítve a haj kifésülését. Az Elseve legújabb technológiájával megalkotott Hyaluron Plump termékcsaládjának a formulája hialuronsavval gazdagított, ezáltal ez a hajápolási rutin – a samponnal, a balzsammal, a hajpakolással és a szérummal – minden hajtípusra jótékony hatású, elősegítve a haj egészségesebb és nedvességgel feltöltöttebb megjelenését. A hidratáló eredmények mellett a Hyaluron Plump termékek magasabb szintre emelik a hajápolás élményét is. A termékcsalád modern, gyümölcsös illata virágos jegyeket édes vaníliával kombinál, amely akár 72 órán át tart. A haj ápolt, hidratált és csodásan illatosított.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)Hidratáló hajápolási rituálé a dehidratált haj élénkítéséért

A Hyaluron Plump hidratáló hajápolási rutin azonnal megszépíti a dehidratált hajat a nedvességgel feltöltött, rugalmas, fényes hajért elnehezítés nélkül.

1. lépés

Tisztítás az akár 72 órán át hidratáló samponnal

Ez a krémes sampon – amely mindennapos hajmosásra is nagyszerűen használható – tisztítás közben bevonja a haj kutikuláját és nedvességgel tölti fel a hajat. A termékcsaládba tartozó balzsammal együtt használva akár 72 órán* át hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá** teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül.

2. lépés

Kondicionálás az akár 72 órán át hidratáló balzsammal

Krémes állagának köszönhetően ez a kiöblítendő balzsam akár mindennap használható a haj könnyebb kifésüléséért. A termékcsaládba tartozó samponnal együtt használva akár 72 órán** át hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá** teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
3. lépés

Intenzív hidratálás az akár 72 órás hidratáló hajpakolással

A heti 1-2 alkalommal történő használatra készült, intenzíven hidratáló hajpakolás ideális olyan esetekben, amikor a hajnak extra hidratálásra van szüksége. A tiszta, nedves hajra felvitt hajpakolás zselés, kiöblítendő textúrája azonnal nedvességgel vonja be és tölti fel a hajszálakat. A termékcsaládba tartozó samponnal együtt használva akár 72 órán*** át akár 10-szer hidratáltabbá teszi a hajat, elnehezítés nélkül****.

4. lépés

Védelem a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérummal

Ez a tejes, folyékony szérum egy nem kiöblítendő hajápoló, amely mindennap használható nedves vagy száraz hajra. Intenzíven hidratálja a hajat, miközben formázza és nedvességgel tölti fel a hajszálakat. A termékcsaládba tartozó samponnal és balzsammal együtt használva akár 9%-kal növeli a hajszálak átmérőjét***. Minden használatkor akár 9%-kal növeli a hajszálak átmérőjét. Használja mindennap az akár 10-szeres hidratálásért*****.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)
**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
***Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.
****Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó hajpakolás használata után.
*****Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó szérum használata után.

Az eredmények? Láthatóan rugalmas, üde és hidratált haj

A megkérdezett nők egyetértenek abban, hogy a Hyaluron Plump termékcsalád nedvességgel feltöltötté és rugalmassá teszi a hajat elnehezítés nélkül. Fogyasztói tesztek* alapján a Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratáló sampon és az akár 72 órán át hidratáló balzsam használata után:

A nők 80%-a egyetértett azzal, hogy a termékek dús, rugalmas hajat eredményeznek akár 72 órán át*
84%-uk mondta, hogy a haja nedvességgel feltöltött*
71%-uk számolt be arról, hogy a haja könnyűnek érződött, elnehezítés nélkül*

A Hyaluron Plump akár 72 órán át hidratáló sampon, balzsam és a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó hidratáló szérum együttes használata egy 3 lépéses rutinban a hajat akár 10-szer hidratáltabbá** teszi, akár 72 órán*** át. Egy termékcsalád, amely bizonyítottan biztosítja a hajnak a szükséges hidratálást.

Hyaluron Plump – Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)

*Fogyasztói teszt 155 nővel, a Hyaluron Plump akár 72 órás hidratáló sampon és balzsam használata 2 hétig.
**Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon és balzsam használata után.
***Műszeres tesztek a termékcsaládba tartozó sampon, balzsam és szérum használata után.

Hyaluron Plump - Elseve hajápolók dehidratált hajra (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top