Trend

Dizájnban is csillagos ötös! – HUAWEI WATCH GT 3 Pro (x)

Ki, mi alapján választ magának okosórát? A férfiakat egészen biztosan a technikai paraméterek, az óra tudása és egyszerűsége fogja meg először, de a nőknél, az én tapasztalatom az, hogy a választás egy kicsit olyan, mint az autónál. A legfontosabb, hogy tetsszen. Mindene – a színe, a formája, és szeressünk bele.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Én kifejezetten szeretem az okosórákat. Miután állandó rohanásban élem az életem, nagyon nagy szükségem van egy „barátra”, aki minden percben megkönnyíti az életem. 24 órában monitorozza az egészségemet, jelez, ha a legapróbb változást észleli, és lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legkorábban elejét vehessem mindenféle egészségügyi problémának. Felügyeli az edzéseimet, összerakja az edzésterveimet, segít célokat kitűzni, és azokat el is érni. Figyelmeztet a találkozóimra, és minden feladatomra, így a munkában is nagyon nagy segítséget jelent. Ha pedig egy kis kikapcsolódásra van szükségem, máris játssza a kedvenc zeneszámaimat.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Kipróbáltam és nagyon, de nagyon beleszerettem!

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro tényleg varázslatos. Annyira kifinomult a megjelenése, hogy ki merem jelenteni, ha nem lenne ilyen okos, akkor csak azért is kellene, mert egy igazi „ékszer”. Nőies, csajos, éppen nekem való.
Néhány éve még nem hittem volna, hogy a vékony csuklómra rögzített időmérő eszköz, majd egyszerre lesz a legszebb divatékszerem, a személyi asszisztensem, a háziorvosom, az edzőm, a telefonom, a zenelejátszóm… Pedig így lett.
A HUAWEI WATCH GT3 Pro minden, amire vágyni lehet egy gyönyörű fehér kerámiafoglalatba rejtve.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Kívül és belül is lenyűgöző!

A modern technológia és a klasszikus kivitelezés megalkotta a stílusos és időtlen esztétikumot.

Hófehér nano-kristályos kerámiatok, amit zafírkristályüveg számlapja tesz még elegánsabbá. Mindezt pedig körülöleli az idő hullámzásra emlékeztető, 24 gyöngyházas ívvel ellátott rozsdamentes acél keret. A világos aranykeret hófehér kerámiaszíjjal, az ezüstkeret pedig fehér bőrszíjjal csábít arra, hogy kiemelje divatirányultságunkat.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Én a kerámiaszíjat próbáltam ki, amelynek gyémánt polírozása, egyedi textúrája szemet gyönyörködtető. A látványt csak még esztétikusabbá és egyedibbé teszik a különleges számlapok, amelyek közül a „Day and Night” téma lett a kedvencem. Csodálatos, ahogy az óra számlapja együtt változik a múló idővel, követve a napfelkeltét és a holdfázisokat. A nappal fehér színben pompázó számlap, este éjfeketére vált, az égszínkék mutatók pedig ragyogó aranyba fordulnak. Ahogy lebukik a nap, ragyognak, mint a csillagok.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Az időtálló elegancia, és intelligens technológia párosítása teszi igazán vonzóvá ezt a kis eszközt, hiszen ez a látványos apró csoda, tudásban is verhetetlen.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
Ismer több mint 100 edzésmódot, a leggyakoribb sportok pedig egy koppintással elérhetőek rajta.  A klasszikus sportok mellett azonban olyan különleges sportban is társunk lehet, mint a golfozás vagy a szabadtüdős merülés.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT 3 Pro (x)
A HUAWEI WATCH GT 3 Pro-val akár 30 méteres mélységig is lehet merülni, és közben automatikus emlékeztetőket küld, ha túl mélyre vagy túl hosszú ideig merülünk, így tökéletes társ minden víz alatti kalandhoz. Ezt a funkciót egyszer majd nagyon szeretném kipróbálni, mert erre sajnos most nem volt alkalom, pedig édes- és sósvízi körülmények között is használható. Szerencsére itt a nyár és irány a zöld habok, akár tóban, akár a tengeren!

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT 3 Pro (x)
Nyaralás előtt azonban az sem árt, ha felkészülünk azokra a bizonyos napokra is, hogy ne a parton érjen bennünket váratlanul. A menstruációs ciklus követésével kiszámolható az ovuláció dátuma is, és az emlékeztetők segítenek, hogy minden helyzetben mi legyünk a királynők.

Ha már a nyaralásnál tartunk, eszembe jutott, hogy mennyire jó edzés közben, vagy csak a parton pihenve zenét hallgatni. Tényleg csak egy Bluetooth fülhallgató kellett ahhoz, hogy a kedvenc lejátszási listáimat hallgatva ábrándozzak a nyaralásról, ahol majd tényleg így fogok sportolni és pihenni.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)
És még egy utolsó tipp a nyári utazásokhoz!

A távoli fényképezés funkcióval simán aktiváltam a HUAWEI telefonom, és megörökítettem néhány pillanatot. Utazás közben pedig remek dolog, ha csak megérintjük a csuklónkat és emlékké varázsoljuk az élményeinket. (ez a funkció csak HUAWEI telefonnal használható)

Attól pedig egyáltalán nem kell tartanom, hogy az okosórám lemerülne a nyaraláson! A HUAWI WATCH GT 3 Pro üzemideje ugyanis extra hosszú. A nagyobb méretű (46mm) akár 14, míg a kisebb (43mm), akár 7 napot is kibír. Így akár töltő nélkül is, az egy hetes nyaralás kihúzható anélkül hogy nélkülözni kelljen este vagy napközben. Ha pedig mégis töltenénk, egy 10 perces töltéssel egész nap használhatjuk, HUAWI WATCH GT 3 Pro(43mm) órát.

Ahogyan a Huawei többi okosórái esetében, úgy a WATCH GT 3 Pro-nál sem kell már a telefonunkkal való kompatibilitás miatt aggódnunk, Android vagy iOS rendszert használunk, a HUAWEI Egészség applikációban mindegyik platformon könnyedén vezérelhetjük az új kedvenc kiegészítőnket.

Szeretnéd?

Fedezd fel te is a legújabb stílusos okosóra-modellt a Huawei webáruházában.

Dizájnban is csillagos ötös! - HUAWEI WATCH GT3Pro (x)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top