nlc.hu
Trend

Horváth Cintia santorini esküvője

Horváth Cintia Santorinin is hozzáment a párjához, összesen három menyasszonyi ruhája volt

Az egykori Miss Balaton a tengerparton is kimondta a boldogító igent.

A Miss Balaton mentora már gyermekkorában arról álmodozott, hogy tengerparti esküvője lesz. A házasságkötés örömétől viszont nem szerették volna megfosztani a családjukat és a barátaikat, így tartottak egy 130 fős esküvőt Mándokon, majd elutaztak Santorinire. A modell elárulta, alig néhány hónapja volt megszervezni mindent, de a ruhái még így is kiemelt figyelmet kaptak.

Horváth Cintia

Fotó: Instagram

„Kigondoltam, hogy három esküvői ruhám lesz, mert így volt a legpraktikusabb. Volt egy ruhám a templomi és a polgári szertartásra, volt egy táncolós ruhám és még egy a tengerparti esküvőhöz is, hiszen mindegyik alkalom más-más stílusú ruhát kívánt. Az én ruhámon túl sokkal nagyobb fejtörést okozott Bence öltönyének a kiválasztása, de végül minden tökéletes volt” – mondta az egykori szépségkirálynő.

Cintiának szerencséje van az alakjával , hiszen szinte minden tökéletesen áll rajta „Nagy segítség volt számomra, hogy Cinti tudta, hogy milyen ruhát, illetve ruhákat szeretne, és ezt az információt át is adta nekem. Így tudtam, hogy mit kell keresni pontosan a nagy napra. Volt neki egy nagyon szép templomi, bevonulós uszályos ruhája, ez egy kicsit klasszikusabb darab volt. A második ruha már a tánctérre illett, ez egy csillogósabb, modernebb ruha volt, kicsit szexisebb fazon. A tengerparti ruhája pedig tökéletesen illeszkedik a görög életérzésbe, a homokhoz és a tenger lágy habjaihoz” – árulta el Barlow Camilla, a ruhák tervezője.

A három ruha:

horváth cintia esküvői ruhák (1)
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top