Trend

Légy szuper trendi kedvező árakon! (x)

Fedezd fel az új F&F nyári kollekciót a Tesco áruházakban, amíg még nem késő! Ráadásul most június 9. és 15. között 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg kedvenc darabjaid, Tesco Clubcard kártya használatával*.
Fotó: f&f

Fotó: f&f

Az idei trendeknek megfelelően, az F&F tavasz-nyári kollekciójában az elegáns, és lezser stílusú ruhadaraboké a főszerep, amelyeket most bátran kombinálhatsz egymással. Ami az eleganciát illeti, a kollekció kulcsdarabjai az élénk és natúr színű blézerek, amelyek szinte minden alkalomhoz illenek. A hetvenes évek hangulatát idéző, túlméretezett, széles vállú fazonokat, és a szűkebb, hosszított, elegánsabb formájú darabokat is párosíthatod bő szárú nadrággal, vagy egy rövidre szabott sorttal. A blézerek mellett nagy hangsúlyt kapnak a hosszú, derékban szűkített romantikus ruhák, és a test vonalait követő, bordázott, bátrabb darabok is, amelyek tökéletes kellékei lehetnek a várva várt nyaralásnak.

Megnézem
Összes kép (3)
Fotó: f&f

A fürdőruhadivat is a nosztalgiázni vágyóknak kecsegtet, a magas derekú és félpántos fazonok, az öves és fodrokkal díszített darabok mind a múltat idézik. A fürdőruhák anyaga viszont a jövőnek kedvez, hiszen a kollekció számos darabja újrahasznosított poliészterből készül, amelyek „Tudatosan Előállított” (Made Mindfully) címkével lettek ellátva.

Megnézem
Összes kép (3)
Fotó: f&f

A brit márka évről-évre növeli környezetvédelmi törekvéseit, egyre gyakoribb az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter anyagok használata, ez mind a tudatosabb gyártási folyamatok eredménye. Frissítsd fel gardróbod környezettudatosan és stílusosan!

Megnézem
Összes kép (3)
Fotó: f&f

tesco.hu/ff-ruhazat/

Légy szuper trendi kedvező árakon! (x)

Fotó: f&f

*A kedvezmény Clubcard kártya használatával érvényes F&F ruházati termékekre (ruha, cipő és kiegészítő) 2022. 06. 09 – 15. között. Ajánlatunk a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik.  A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet. A kép illusztráció!
Az árak tájékoztató jellegűek. A választék áruházanként eltérő lehet.

Légy szuper trendi kedvező árakon! (x)Légy szuper trendi kedvező árakon! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top