nlc.hu
Trend

A Tankcsapda idén ünnepli 33. születésnapját

„Nem merik bevállalni a régi rajongók, hogy nekik is tetszik” – A Tankcsapda reagált az új számát ért kritikákra

Két nagy koncerttel is készülnek az évfordulóra.

Június elején jelent meg a Tankcsapda legújabb száma, Baz+ címmel, amit a BSW-vel közösen alkottak. A szám nem kicsit kavarta fel az állóvizet, és a 33 éves együttes rengeteg kritikát kapott miatta.

Tankcsapda

Tankcsapda (Fotó: Birton Szabolcs)

A Tankcsapda második nagy lemeze, a Legjobb méreg idén 30 éves, amit a banda két nagy koncerttel is megünnepel majd. Ennek kapcsán beszélgettek az RTL Klub Reggeliben, ahol természetesen szóba jött a legutóbbi balhé is. 

„Nem merik bevállalni a régi rajongók, hogy nekik is tetszik” – jelentette ki Fejes Tamás. „Igazság szerint pont ez volt a cél, hogy ezt a Covid után kicsit állóvizet felkavarjuk. Úgy gondoltuk, hogy dobjunk le egy atombombát Magyarországra, hát egy hidrogénbombát sikerült. Igazság szerint ez nálunk egy médiahack, egy gang, egy jó zenei kirándulás. Szerettünk volna egy olyan formációba beszállni, ami nem egyértelművé teszi a zenekarnak a munkásságát. Mindig is csinálunk ilyen dolgokat. Nemsokára a keményebb vonalunkat fogjuk megmutatni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top