nlc.hu
Trend

Vagány szettek őszre, három stílusban

Vagány szettek, amik erőt, magabiztosságot sugallnak

Őszi divatajánló, kicsit másképp.

A bátorság nem a félelem hiánya, hanem az a képesség, hogy őszintén szembenézzünk vele, és azt mondjuk: „Hé, menj arrébb, az utamban állsz!”. Cselekvésre késztet, lehetővé teszi, hogy legyőzd az akadályokat, kilépj a komfortzónádból, és megbirkózz a kihívásokkal. Öltözködésünkkel mindezt tökéletesen kifejezhetjük; reflektorfénybe állíthatjuk eltökéltségünket, kihangsúlyozhatjuk nőiességünket, felerősíthetjük bátorságunkat, hogy minden porcikánkban azt érezzük, erősek vagyunk. 

Mindehhez nem az kell, hogy ruháink a legutolsó trendek szerint is jóváhagyottak legyenek. Az csak egy külső ajánlás, aminél sokkal fontosabb, hogy önazonosak legyünk bennük, szeressük őket és minden, amit viselünk, valóban olyan fazonú, stílusú, színű, hangulatú legyen, amiben jól érezzük magunkat. Ez a belső magabiztosság lesz az, ami tettekre sarkall, bátorságra ösztönöz.

„Bátran hallasd a saját hangod, ne más véleményét visszhangozd!”

– az answear.LAB új, Be Brave kollekciója is ezt üzeni, és ha végignézitek a ruhák és kiegészítők sorát, valóban olyan darabokat találtok, amikben jól érezhetitek magatokat. Ráadásul ha olyan szettekben gondolkodtok, amik elemeit hosszú távon is kihasználhatjátok, szintén a megfelelő helyen jártok. Mi is összeállítottunk három szettajánlót, amik kedvetekre valók lehetnek.

Bézsbe burkolva

A halvány szín a lágyság nyugodtságát üzeni, ám egyben biztos pont is a divatban. Mint egy szikla, amire építkezhet bátorságunk, a részvételével összeállított szett biztos alapot nyújt hozzá. Fekete és fehér elemekkel vegyesen kombinálva még karakteresebbé válik az öltözék, stílusos, sikkes lesz anélkül, hogy harsánnyá tenné megjelenésünket.

Vagány szettek őszre, három stílusban

Kötött pulóver – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft / Napszemüveg – Answear Lab – answear.hu 7 320 Ft / Mintás sál – Answear Lab – answear.hu 2 350 Ft / Bokacsizma – Answear Lab – answear.hu 19 990 Ft / Pufi mellény – Answear Lab – answear.hu 17 990 Ft / Bézs kézitáska – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft / Átmeneti mellény – Answear Lab – answear.hu 15 990 Ft / Arany csatos öv – Answear Lab – answear.hu 6 230 Ft

Kontrasztok ereje

A fekete-fehér kettősét önmagában is vétek kihagyni, megannyi minta alapjául szolgálnak, amik nemcsak divatosak, de játékosságuk plusz izgalmat is visz öltözékünkbe. Munkahelyi viseletekhez tökéletes választás, a fehér blúz-fekete nadrág kettősénél pedig izgalmasabb, ha a színek dinamikája már egy-egy ruhadarabon is megjelenik. Örök favoritok ők ketten, ha jól választasz, ruhád látványosságát hosszú szezonokon át élvezheted.

Vagány szettek őszre, három stílusban

Kockás pulóver – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft / Selyem kendő – Answear Lab – answear.hu 11 990 Ft / Kézitáska gyöngyös pánttal – Answear Lab – answear.hu 5 680 Ft / Tyúklábmintás kabát – Answear Lab – answear.hu 19 990 Ft / Kártyatartó – Answear Lab – answear.hu 3 710 Ft / Sportcipő – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft / Mintás blúz – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft

Indie nomád

Szabadság, függetlenség, a végtelen lehetőség tudata – ezt mind, és még megannyi más érzést belesűríthetünk az indie ruhák stílusába, amikben rejlik egy összetéveszthetetlen lazaság is. Ez a lazaság azonban erőre, tudatosságra épül, magabiztos önazonosság élteti, és ha ez nem ad bátorságot, akkor semmi. 

Vagány szettek őszre, három stílusban

Bőröv – Answear Lab – answear.hu 13 990 Ft / Mintás maxi ruha – Answear Lab – answear.hu 24 990 Ft / Cowboy csizma – Answear Lab – answear.hu 22 990 Ft / Rojtos kabát – Answear Lab – answear.hu 17 990 Ft / Mintás sál – Answear Lab – answear.hu 3 530 Ft / Velúr kézitáska – Answear Lab – answear.hu 17 990 Ft / Batikolt mintás ruha – Answear Lab – answear.hu 26 990 Ft

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top