nlc.hu
Trend

Természetes arcápolási rutin

Arcápolás? Csak természetesen!

Mutatjuk, hogyan építsd fel az arcápolási rutinod, ha organikus kozmetikumok segítségével szeretnéd elérni az üde, ragyogó arcbőrt!

Te is azok közé tartozol, akik az élet minden területén a minél természetesebb megoldásokat keresik, és nem kivétel ez alól a szépségápolás sem? A most következő, öt lépésből álló, tisztító-hidratáló-regeneráló arcápolási rutin a kedvedre való lehet, hiszen csupa értékes, organikus összetevőt tartalmazó, vegán kozmetikumból állítottuk össze.

1. Tisztítás

Az arcápolási rutin első, kötelező lépése minden esetben az arcbőr alapos megtisztítása, a bőrtípusodnak megfelelő tisztító készítménnyel. Az Organic Shop Tisztító micellás víz aloe verával és avokádóval minden bőrtípusra alkalmazható. Úgy tisztítja meg a bőrt, hogy mindeközben megőrzi annak természetes egyensúlyát. A bio avokádóolaj és a bio aloe vera-kivonat hidratáló és tápláló tulajdonságokkal egyaránt rendelkezik és hosszan tartó ellazulást biztosít. Cosmos Natural minősített, vegán natúrkozmetikum, mely a napi rutinba beépítve kiválóan alkalmazható az arcbőr gyengéd tisztítására.

Tisztító micellás víz aloe verával és avokádóval

Organic Shop Tisztító micellás víz aloe verával és avokádóval

2. Hámlasztás

A tisztítást követően jöhet a peeling, mely megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, emellett elősegíti az új sejtek képződését és  hatékonyabbá teszi a kozmetikumokban található hatóanyagok felszívódását. A Organic Shop Megújító arcpeelinget a zsíros bőrtípus igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Olyan értékes összetevőkkel rendelkezik, mint a bio tökmagolaj és a méz, amelyek segítenek a bőr zsírosságának szabályozásában és tápanyaggal látják el azt. 98 százalékban természetes összetevőket tartalmazó natúrkozmetikum, mely gyengéd ápolást kínál a puha, egységes arcbőr eléréséhez.

Organic Shop Megújító arc peeling tökmagolajjal és mézzel

Organic Shop Megújító arcpeeling tökmagolajjal és mézzel

3. Szemkörnyékápolás

A szemkörnyék érzékeny bőrének ápolása külön odafigyelést igényel. Az energetizáló Natura Siberica Lab Biome Super tonic hidrogél szemmaszkkal búcsút mondhatsz a fáradt, duzzadt bőrnek ezen a területen. A koffein segít a finom vonalak feszesítésében és csökkenti a bőrduzzadást. Az E-vitamin erőteljes helyreállító hatást fejt ki. Elismert antioxidáns és sejtvédő, emellett hatásosan lassítja a bőröregedést, gyulladásgátló, valamint a bőr hidratáltságát és rugalmasságát is fenntartja. Helyezd a szemmaszkot – a szemmel való közvetlen érintkezést kerülve – a szem alatti területre kb. 15 percre, majd távolítsd el!   

Natura Siberica Lab Biome Super tonic hidrogél szemmaszk

Natura Siberica Lab Biome Super tonic hidrogél szemmaszk

4. Szérum

A negyedik, fontos lépés a szérum alkalmazása. Az Oblepikha C-Berrica Antioxidáns arcszérum C-vitaminnal feléleszti a bőr természetes ragyogását és egységesebb megjelenést eredményez. A benne található organikus Altai homoktövis virágvíz hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, rugalmassá teszi és hidratálja azt. A C-vitamin segít a bőr természetes védekezőrendszerének felállításában és a helyreállító folyamatok felgyorsításában, az A-vitamin hozzájárul a fiatalos bőr fenntartásához és sugárzóvá varázsolja a bőrt, az E-vitamin pedig egy hasznos antioxidáns, amely a bőrön felbukkanó korai öregedés jeleit minimalizálja, simává és hidratálttá teszi azt. 

Oblepikha C-Berrica Antioxidáns arcszérum C-vitaminnal

Oblepikha C-Berrica Antioxidáns arcszérum C-vitaminnal

5. Fényvédelem

A reggeli arcápolási rutin befejező lépése évszaktól függetlenül (!) a fényvédő használata. A Natura Siberica Lab Biome hidratáló arckrém SPF 50  tökéletes hidratáltságérzetet biztosít a bőrnek, és nagyfokú védelmet nyújt az UV-sugarak ellen. A benne található UVA- és UVB-szűrők biztonságos pajzsot nyújtanak a bőrnek, visszaverik a napsugarakat és blokkolják káros hatásukat. A krém emellett alacsony és magas molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, mely erőteljesen hidratál és segít meggátolni a finom ráncok megjelenését az arcbőrön. Az egyedülálló posztbiotikus aktív, valamint az északi áfonya és vadmálna fermentált kivonatai fokozzák a bőr regenerálódását, ragyogását, növelik a stresszel és a szmoggal szembeni ellenálló képességét.

Natura Siberica Lab Biome hidratáló arckrém SPF 50

Natura Siberica Lab Biome hidratáló arckrém SPF 50

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top