nlc.hu
Trend

Rúzsa Magdi új feladatot kapott

Rúzsa Magdi új feladatot kapott: „Az elszántság hozza meg a sikert”

Az énekesnő egy új szerepben is kipróbálhatja magát.

Rúzsa Magdi új szerepben debütál: a KINCSEM márkanagyköveteként nem csak viseli az új magyar divatcipőmárka darabjait, de inspirátorként és kreatív tanácsadóként is részt vesz a brand életében. Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón beszélgettünk az énekesnővel: elárulta, mindig is gondolkozott a tervezésben, most pedig meg is jött hozzá a megfelelő partner.

Rúzsa Magdi

Fotó: Kincsem

„Amikor bejött hozzám a megkeresés, mosolyogtam is magamban, hiszen vannak terveim ezen a téren. Cipő- és kalapmániás vagyok, a kiegészítőket, ékszereket is imádom, mindig is vágytam arra, hogy egyedi darabokat hordjak, esetleg én tervezzem őket. Ráadásul a márka lovas vonala miatt lehet belevinni egyfajta vagány, vadabb hangulatot is. Ezek mind olyan darabok, amelyeket egy poprock koncertbe is bele lehet építeni. Kíváncsi vagyok, hogy a tervező csapat hogyan fogadja majd az én ötleteimet. Csapatjátékos vagyok, hiszek a csapatmunkában, szerintem jó dolgok sülnek majd ki ebből” – kezdte az nlc-nek Rúzsa Magdi, aki nem félt belevágni az új márkával való együttműködésbe.

A csapat eddigi munkáját látva biztos voltam a sikerben, hiszen az eddigi kollekciókba is nagyon sok energiát beletettek. Volt egy megérzésem, hogy ez valami olyan, ami maradandó lehet. Az ilyen hosszútávú együttműködésekben nagyon hiszek. Kicsi, magyar márka, de kinőheti magát, volt erre már rengeteg példa. Az a titok, hogy mindig nagy lendülettel és hittel kell belevágni, az elszántság hozza meg a sikert.

Az énekesnőnek mára kiforrott stílusa van, de ő is sokáig kereste, hogy miben érzi magát a legjobban. „Most már kialakult a stílusom, de nagyon sok korszakom volt. Ma már tudom, hogy melyek azok a darabok, amelyeket a színpadon akarok viselni és mi illik hozzám a hétköznapokban” – mesélte Magdi, aki az élet több területén is helytáll. Anyaság, színpad és most a tervezés – de hogy csinálja?

„Megvannak az időszakok, hogy mikor, mit csinálok, illetve nagyon szeretek előre dolgozni. Ha csak a zenét nézzük: most is vannak olyan dalok félretéve, amelyekhez hozzá tudok nyúlni és már csak hangszerelni kell őket. Abban hiszek, hogy ha előre dolgozol és gondolkozol, akkor szépen lehet előre haladni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top