nlc.hu
Trend

Népszerű televíziós érkezik az ATV-hez

Népszerű televíziós érkezik az ATV-hez

Komoly szakmai múlttal rendelkező tévés csatlakozik a csatornához.

Egri Viktor személyében egy tapasztalt és széles rajongói táborral rendelkező műsorvezető érkezik a csatornához. Novembertől a televízió nagy múltú műsorában, a Csattban moderálja a vitázó feleket. A produkciót korábban olyan emblematikus televíziósok vezették, mint Rónai Egon és Simon András.

Egri Viktor

Fotó: ATV

Egri Viktor pályafutása során ez az első alkalom, hogy közéleti műsort vezet. Karrierjét 1994-ben kezdte a Magyar Rádióban, onnan a Telesport csapatába került, 2010-től pedig a Digi Sport műsorvezetője lett. Itt főként kézilabda meccseket, Bajnokok Ligáját, az olasz labdarúgó-bajnokságot közvetítette, valamint magazinműsorokat vezetett. Ezentúl az ATV Csatt műsorvezetőjeként látható a képernyőn.

„A nézők az elmúlt közel három évtizedben leginkább sportműsorokból ismerhettek. A közélet azonban mindig élénken érdekelt. Az elmúlt években rájöttem, hogy ma már az élet minden területét átszövik a közügyek és sokszor a politika is. Egy ideje már aktívabban is elkezdtem foglalkozni a társadalmunkat érintő fontos kérdésekkel, több publicisztikát írtam, valamint a Szabadfogás és Saller című produkciókban is feltűntem. Nagyon örültem, amikor Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója megkeresett, hiszen a Csatt az a műsor, ahol fontos közéleti kérdésekről beszélgetünk, de a sportos múltam is előtérbe kerül, hiszen kvázi egy mérkőzést kell levezetnem, négy egymással vitázó ember között. Azért is tetszik nekem ez a formátum, mert minden adásban egy-egy fontos téma kapcsán különböző nézetek, vélemények ütköznek, eltérően gondolkodó emberek beszélgetnek, vitáznak egymással” – árulta el Egri Viktor.

A Csatt november 7-én hétfő este a Mai Téma című műsor után tér vissza az ATV képernyőjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top