Pőreparádé: 2022 legízlésesebb a testet alig takaró ruhái

nlc | 2022. December 06.
Ezek a szettek nem éppen a visszafogottságuk miatt kerültek a fókuszba ebben az évben.

Az áttetsző ruhák mindig is a divat szerves részei voltak. 2022-ben talán nagyobb figyelmet kaptak, mint korábban. A hálós, teljesen átlátszó, esetleg hiányos outfitekbe szinte fülig belebolondultak a kedvenc hírességeink és divatbemutatóktól kezdve díjátadó vörös szőnyeges felvonulásáig mindenféle eseményre ilyen típusú szettet választottak. Egyébként a trend, aminek az olyan sztárok, mint Emily Ratajkowski vagy Florence Pugh is előszeretettel hódolnak, 2023-ra csak még erősebben jelen lesz: a tavaszi-nyári szezon kifutóin ugyanis sorra ilyen ruhákat adtak a modelleikre a tervezők. Na de lássuk, kik azok az úttörő híres nők, akik újra felhelyezték a térképre a „meztelen ruha” trendjét, ám nem feltétlenül ízlésesen.

kate moss nlc

Kate Moss mindig is előszeretettel hordott merész szetteket, a meztelen ruha divatja pedig szinte az ő nevéhez kötődik, így persze, hogy 2022-ben is megmutatta, hogyan kell ezt csinálni! (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images)

rita ora nlc

Bár Rita Orán ez egy halloweeni jelmez (amit csak abból gondolunk, hogy egy halloween bulin készült róla ez a fotó), azért ez a köves melltartó már önmagában helyet érdemel a listánkon. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for KOKO)

megan fox nlc

Megan Foxtól megszokhattuk a bevállalós szereléseket, ez a hálóval eltakart bikinit idéző outfit, amit a GQ Men of the Year partijára vett fel, viszont épp az ízlésesebb kategóriába esik. (Fotó: Presley Ann/Getty Images for GQ)

Paris Hilton nlc

Őszintén, csak Paris Hilton tud ennyire elegánssá tenni egy szinte teljesen átlátszó ruhát! (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

rihanna nlc

Várandóssága idején Rihanna gyakorlatilag forradalmasította a kismamaruha fogalmát, és csupa szexi, a pocakját kifejezetten fókuszba helyező outfitekben mutatkozott. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Fenty Beauty by Rihanna)

Saweetie nlc

Saweetie az idei Grammy-díjátadón villantotta meg ilyen ízlésesen az egyik mellét. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

florence pugh nlc

Florence Pugh a Valentino római divatbemutatójára érkezett a melleit teljesen megmutató ruhában. Bár sokan beszóltak neki a választása miatt, ő keményen beleállt a kritikusokba. (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

simone ashley nlc

A Bridgerton újdonsült sztárja, Simone Ashley szintén egy Valentino bemutatóra érkezett átlátszó ruhában - ezek szerint oda ez a dress code... (Fotó: Dominique Charriau/WireImage)

vanessa hudgens nlc

Vanessa Hudgens a CFDA-díjátadón pózolt ebben a melltartó-hosszúszoknya kombóban. Bár elképesztően dögös, hirtelen fel sem ismertük a színésznőt. (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

emily ratajkowski nlc

Nem, Emily Ratajkowski nem csupaszon érkezett a W Magazine 50. évfordulós partijára. A neccfelső alatt lévő szaténbikini csapja be a szemed. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for W Magazine)

Exit mobile version