nlc.hu
Sztárok

Florence Pugh színésznő bevédte mellbimbóit

Beszóltak a mellei miatt Florence Pugh színésznőnek, így reagált

A brit színésznő megüzente azt őt kritizáló férfiaknak, hogy nőjenek fel.

Sokan és vadul kritizálták online Florence Pugh brit színésznőt a napokban. A 26 éves Oscar-jelölt színésznő ugyanis Valentino Haute Couture 2022-es és 2023-as őszi/téli divatbemutatóján vett részt, ahol egy olyan pink színű tüllruhát viselt, amelyen szinte teljesen átlátszottak a mellei. A merész darab kapcsán rengetegen ragadtak klaviatúrát, hogy kifejezzék nemtetszésüket és megkérdőjelezzék, mégis, hogyan választhatott ki a színésznő egy közel áttetsző estélyit, főleg úgy, hogy aprók a mellei.

Florence Pugh brit színésznő egy rózsaszín Valentino ruhában

(Fotó: Getty Images)

A kéretlen kritikára a színésznő – akit többek közt a Kisasszonyok, a Fehér éjszakák és a Fekete Özvegy filmekből ismerhet a közönség – hosszú bejegyzésben reagált Instagram oldalán jelezve, tudta, hogy feltünést kelt majd a sokat sejtető darab, de ettől egy pillanatig sem volt zavarba sem a ruha viselése előtt, sem közben, sem pedig utána.

Nyomatékosította, hogy tisztában van a testének paramétereivel, szereti és elfogadja azokat már régóta, az azonban meglepte, hogy a férfiak milyen játszi könnyedséggel képesek tönkretenni egy nő testét nyilvánosan, büszkén, mindenki számára láthatóan. 

Nem ez az első alkalom és biztosan nem is az utolsó, hogy egy nő idegenek tömegétől hallja, mi a baj a testével. Igazából az aggasztó, hogy egyes férfiak mennyire vulgárisak tudnak lenni

– írta, és hozzátette, hogy többen is igen agresszíven akarták tudatni vele, hogy mennyire csalódottak az apró mellei miatt, vagy mennyire zavarban kellene éreznie magát amiatt, hogy ilyen lapos a mellkasa.

Bejegyzését azzal zárta, nem érti, mi az oka annak, hogy az emberek annyira félnek a mellektől és azt javasolta az őt kritizáló férfiaknak, hogy „nőjenek fel”.

A mellbimbók megítélésével, a társadalom ezen intim testrészekhez való viszonyulásával kapcsolatban időről-időre fellángolnak az indulatok. 2019. nyarán például New Yorkban többen anyaszült meztelenül, legintimebb testrészüket csupán papírból készült férfimellbimbókkal takarva tüntetett az ellen, hogy a női és a férfimellbimbók eltérő megítélés alá esnek a közösségi oldalakon. Míg ugyanis a fedetlen női melleket ábrázoló képeket letiltják, a pucér férfimellkast szabadon lehet mutogatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top