nlc.hu
Trend

Kritizálták a modell menyasszonyi ruháját, mert túl sokat mutat

Megszólták a menyasszonyi ruhájáért az ausztrál modellt, szerintük közönséges volt

Az Instagramon 1,2 millió követővel bíró ausztrál modell, Ellie Gonsalves büszkén mutatta be a közösségi oldalon az Oglia-Loro miniruháját, és valószínűleg maga sem számított azokra a reakciókra, amiket kapott.
Ellie Gonsalves

A pánt nélküli alkotás kétségtelenül kiemeli Gonsalves alakját, sokan csak „meztelen” ruhának tartják. A nagy része átlátszó tüllből, valamint stratégiai pontokon elhelyezett fehér csipkéből készült, amit ezüst sarkú cipővel színesített. Az erről készült videóját már több millióan látták, és rengeteg negatív megjegyzéssel bombázzák a frissen házasodott modellt, mondván, hogy nem megfelelően öltözött fel a nagy napra – írja az ausztrál Yahoo.

Többen úgy gondolják, hogy ez az esküvői ruha olyan, mintha a nagy napra csak fehérneműt húzott volna, sőt egyesek szerint ez nem is ruha, csak „három darab tüll”. Persze a rajongói nem nézték jó szemmel a beszólásokat, és védeni kezdték őt, szerintük ugyanis Ellie megjelenése egyszerűen csodálatos. Volt, aki kiemelte, hogy mindenkinek megvannak a vágyai az álmai napja kapcsán, és nincs jogunk beleszólni abba, hogy ezen a napon ki milyen ruhában szeretne tündökölni. Voltak, akik kiemelték, hogyha nekik is ilyen testük lenne, ők is ezt viselték volna a templomban, és különben is csak Isten ítélkezhet, a kommentelők nem.

Ez az ő napja, nem a tied. Egyértelműen saját stílusa van, és ezzel próbálja élni az életét. Csak örülj neki és lépj tovább

– hangzott az egyik jó tanács. Egy idő után Ellie sem hagyhatta a vitafolyamot szó nélkül, aki a maga sajátos módján gyakorlatilag tökkelütötteknek nevezte (finoman megjegyezte, hogy anyjuk a gyerekkorukban biztos a fejükre ejtette őket) a kritikusait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top