nlc.hu
Trend

Karácsonyi ajándékok a sloggitól

Ajándékozz felszabadultságot a sloggival!

Karácsonyi ajándékot keresel tini lányodnak, a barátnődnek, az anyukádnak vagy épp a párodnak? Egy trendi és kényelmes fehérneművel nem lőhetsz mellé.

Hogy milyen is a tökéletes karácsonyi ajándék? Mutatós, lehetőleg hasznos és mindemellett hosszú távon is örömet is okoz annak, aki kapja. Mindezen kritériumoknak abszolút megfelelnek a sloggi Body Adapt fehérneműi, melyekkel többet is adsz: magát a felszabadultság érzését ajándékozod.

sloggi Body Adapt

sloggi Body Adapt

A testünk akár egyik napról a másikra, vagy épp hétről hétre is folyamatosan változik, a különböző életszakaszokban pedig egészen drasztikus átalakulásokon megy keresztül, gondoljunk csak a kamaszkori, az anyává válással, vagy épp az idősödéssel járó változásokra. A sloggi mindezeket szem előtt tartva alkotta meg a Body Adapt kollekciót, melynek darabjai képesek alkalmazkodni a test mindenkori változásaihoz. Az innovatív Body Adapt melltartók szuperképessége az anyagrétegek között található, úgynevezett adaptív szilikon csíkokban rejlik, ezek ugyanis teljes mértékben kiváltják a kényelmetlen körmerevítőket, a testhő hatására pedig felveszik az alak éppen aktuális formáját. A termékcsalád melltartói és alsói ráadásul egytől egyig lézervágott szélekkel készültek, így sehol nem vágnak be, gyakorlatilag mindegy második bőrként simulnak a testre.

sloggi Body Adapt

sloggi Body Adapt

Bármilyen testalkatú és korú legyen is, akinek ajándékba szánod, a Body Adapt kollekcióban egészen biztosan megtalálod számára a megfelelő fazonú, méretű és színárnyalatú modelleket. A Body Adapt melltartók három különböző fazonban kaphatók: a belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonnal rendelkezik, a ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V-kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, a ’T-shirt Bra’ pedig biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

sloggi Body Adapt

sloggi Body Adapt

A melltartók és az alsók XS-től XL+-ig terjedő méretválasztékban, négy színben – fekete, fehér, testszín és nude – érhetők el. Sőt, a férfiak sem maradnak ki a jóból: számukra az adaptív zónákkal rendelkező Body Adapt Hipster boxeralsó biztosít kompromisszummentes kényelmet.

A Body Adapt kollekciót is megtalálod a sloggi üzleteiben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut, Duna Pláza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top