Trend

Gyönyörű és nagyon okos – letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont

A HUAWEI legújabb eszközeit kézbe venni, mindig egy külön élmény. Látványuk mindig annyira megkapó, hogy az ember csak azt tudja érezni – akarom!

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont
A HUAWEI Mate50 Pro gyönyörű készülék. Elegáns és kifinomult, mint ahogyan azt a HUAWEI-től már megszokhattuk, mégis egyedi. A klasszikus szimmetrikus kialakítást, különleges Clous de Paris mintával koronázták meg, amely az európai középkori építészeti díszítés eleme volt, mára pedig a felsőkategóriás luxusdizájn termékek felismerhető éke. Igazi műalkotás, az üveg hátlapon vékony aranycsíkkal körbe ölelt kamerasziget. A szépség mellett azonban hatalmas tudást is magában foglal. Ultraszéles Látószögű Kamera, Közelségérzékelő szenzor, Lézeres AF Érzékelő, Ultra Aperture kamera, Telefotó Kamera is helyet kapott az univerzum ihlette készüléken.

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont
Új korszakot nyitott a mobilfotózásban

A HUAWEI Mate50 Pro kamerarendszer egyediségét az új XMAGE mobilfotózásra fejlesztett megoldása adja. Az 50 MP Ultra Aperture XMAGE kamera ugyanis egyedülállóként a piacon képes f/1,4 és f/4 között változtatni a rekeszértéket. Ez a tudás képes közelebb hozni a tükörreflexes fényképezőgépekhez, hiszen nem fix rekesznyílással rendelkezik, hanem igazi fizikai változó rekesszel, amelyet még pluszban kiegészít a bokeh algoritmus. Ennek köszönhetően hihetetlenül éles és gyönyörű képeket lehet vele készíteni. Azoknak, mint én, akik nem tartoznak a profi fotósok közé, intelligens automatikus rekeszértéket állít be a rendszer, de a profibbak számára lehetőség van 10 rekeszméret közül választani, szóval ebben a tekintetben szinte tényleg olyan, mint egy fényképezőgép.

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Imádnál este fotózni? Végre egy olyan készülék, amelyikkel lehet!

A legjobb bulik, a legszebb fények este vannak, de sajnos a legtöbb telefon számára a csökkentett fényviszonyok nem megfelelőek egy jó kép elkészítéséhez. A HUAWEI Mate50 Pro számára azonban az éjszakai fények sem jelentenek akadályt. A sötét részek részletgazdagok, a világos részek pedig nem túlexponáltak, hiszen a rekesznyílást nagyobbra nyitva több fényt juttathatunk az érzékelőbe.  Az ultra nagy F1.4 rekesznyílásnak és az RYYB érzékelőnek köszönhetően az 50MP Ultra Aperture Camera több fényt fogad be, és az XD Fusion Pro képmotorral együtt a fényerő és a kontrasztok érintetlenül maradnak, így gyenge fényviszonyok mellett és éjszaka is kiváló képeket készíthetünk.

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

 

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Hihetetlenül gyönyörű portréképek

Anyukaként persze imádom fotózni a gyerekeimet is. A portréfotózáshoz azonban eddig mindig egy profit kellett megkérni. A HUAWEI Mate50 Pro az új „profi fotósunk”. Olyan elmosódást készít a hátterekhez, és olyan részletgazdagon fotózza az alanyt, hogy már nincs szükség profi eszközökre. Ráadásul a videókhoz is tökéletesen alkalmazza a portré módot, így a házi videók is szerintem tökéletesek lettek.

Szupermakró videókat is lehet vele készíteni, ami nálunk külön kedvenc lett, hiszen olyan részletgazdagon lehet vele levideózni a levélre hullott esőcseppet, amilyet eddig mi csak a profiktól láttunk.

Az előlapi 13 MP szelfikamera is bizonyított. Színhű és tökéletes szelfiket készítettem, hogy a legjobbat tudjuk megmutatni magunkról.

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Huawei Mate50 Pro telefonnal készült

Belül is legalább olyan „szép”, mint kívül – páratlan újdonságok!

EMUI 13 kezelőfelület, hogy olyanná tegyük a telefonunkat amilyenné szeretnénk. Kényelmesebb, és biztonságosabb testreszabást és használatot tesz lehetővé, mint a korábbi készülékek.

Az EMUI 13 operációs rendszer lehetővé teszi, hogy nemcsak az ikonokat, de a minialkalmazásokat is csoportosíthassuk, az új SuperHub pedig olyan, mint egy vágólap. Hosszan rányomunk a hosszabb szövegre, képre vagy fájlra, behúzzuk  a SuperHubba, és egyszerűen meg is oszthatjuk a csatlakoztatott HUAWEI eszközökkel, egy gombnyomással. A HUWEI Mate50 Pro tehát nemcsak a szórakozásban, a munkában is hatalmas segítség lehet.

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont
AppGallery a legjobb alkalmazásokért!

6 könnyű lépés kell csak ahhoz, hogy az egyik legnépszerűbbalkalmazásokkal felruházzuk ezt az innovatív, úttörő mobilkészüléket.

1.  Keress rá az alkalmazásra a keresősáv segítségével

2.  Válaszd ki a kívánt alkalmazást , majd kattints a „TELEPÍTÉS” vagy a “Lekérés” lehetőségre a „Petal Search találatok ” területen .

3.  A Telepítés lehetőségnél azonnal letöltődik, a Lekérés lehetőségnél pedig átirányít egy külső oldalra ahol az „APK letöltése” gombra nyomva megindul az alkalmazás letöltése.

4.  A letöltés állapotát az alsó sávban tekintheted meg.

5.  A telepítés során 2 felugró ablak jelenik meg, kattints az Engedélyezés” és a „Telepítés ” gombra az alkalmazás telepítéséhez

6.  A telepítés után továbbra is kezelheted az alkalmazást az AppGallery telepítéskezelőjében

 

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont

Micsoda klassz funkciók!

Az egyik nagy sikert nálam a vészhelyzeti mód érte el. Igazi megmentő, ha mondjuk taxit hívnék az éjszakába, de a sok fotózástól lemerült a telefonom. A SuperEnergy Boosting azonnal elindul amint a telefon akkumulátora 1% on van és további, mintegy 15 perc telefonálást vagy 12 SMS elküldését teszi lehetővé, amíg töltő közelbe jutunk.

A másik nyertes pedig a tárhely alkalmazás, a SuperStorage. A telefon ugyanis nemcsak lemerül, de a tárhely is megtelik a sok fotótól. Nálam biztosan, de erre is van megoldás: A SuperStorage tömörítési eljárás körülbelül 10%-al képes megnövelni a szabad tárhelyet alkalmazások vagy fájlok eltávolítása nélkül. Ugye milyen klassz?

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont
Néhány alapadat a végére:

Nálunk a HUAWEI Mate50 Pro két színben elérhető. Fekete és ezüst színben, amelyek az univerzum ragyogását fejezik ki.

IP68 vízállóságának köszönhetően a telefon fröccsenés-, víz-és porálló, szóval nem kell aggódni, ha véletlenül a gyerek ráöntene egy pohár vizet, vagy ha elejtenénk mosogatás közben.

A gyönyörű telefon 6.74’’ OLED képernyővel rendelkezik, 120Hz képfrissítéssel, 300Hz Érintés-mintavételezési rátával, 1440Hz PWM Fényerő szabályozással, 1.07 milliárd színnel, Színtartomány(DCI-P3), HDR-rel, 3D arc és képernyő alatti ujjlenyomat olvasóval. A HUAWEI Mate 50 Pro a legújabb többcsatornás SuperCharge technológiát használja a nagyobb töltési hatékonyság és a jobb hőszabályozás érdekében. Akkor is használhatjuk vagy tölthetjük, ha a hőmérséklet -20 ℃-ra csökken!  Remek partner a téli sportokhoz!

Gyönyörű és nagyon okos - letesztelhettem a HUAWEI Mate50 Pro telefont
Méretei:
162.1mmx 75.5mm x 8.5mm

+1 TIPP –Most kérd Karácsonyra, vagy lepd meg vele szeretteidet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top