nlc.hu
Trend

Katonának tetette magát, hogy becsajozzon

Egy kínai férfi négy évig katonának tetette magát, hogy bevágódjon a nőknél

Az egyenruha állítólag vonzza a nőket.
Kínai katonák

Nemrég letartóztattak egy kínai férfit, miután kiderült, hogy a kínai hadsereg rangidős ezredesének adta ki magát, hogy lenyűgözze a nőket – írta meg az Oddity Central.

Néhány nappal ezelőtt a kínai Jianxi tartomány Ji’an megyéjének rendőrsége közleményt adott ki egy férfi letartóztatásáról, aki több mint négy éven keresztül a hadsereg rakétaosztályának rangidős ezredesének adta ki magát.

A férfi egy egészségügyi intézményben jelent meg Covid-19 vizsgálatra, hivatalos egyenruhában, amelyen egy magas rangú tiszt összes jelvénye szerepelt. Még valódi személyi okmányok is voltak nála, de amikor a személyzet lefuttatta a nevét egy adatbázisban, nem találtak senkit az ő rangjával a kínai hadseregben, ezért hívták a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök kihallgatták, de voltak elégedettek a válaszaival, ezért további vizsgálat céljából bevitték a helyi rendőrőrsre, ahol a középkorú férfi beismerte, hogy nem ezredes, sőt, nem is katona, az egyenruháját és az azonosító okmányait az interneten vásárolta.

 Kiderült, hogy a férfi mindig is arról álmodott, hogy a kínai hadseregben tiszti rangot töltsön be, főleg azért, mert a nők látszólag vonzódnak a magas rangú katonákhoz. Aztán amikor 2018-ban talált egy élethű ezredesi egyenruhát az interneten, úgy döntött, hogy új életet kezd ezredesként.

Az trükk jól sikerült, a férfi állítása szerint több nőt is meghódított az egyenruhával. Mivel a kamu rang több más ajtót is megnyitott előtte a kínai társadalomban, ezért úgy döntött, hogy megtartja. Ez nem volt jó ötlet annak tekintetében, hogy Kínában rendkívül szigorúan veszik azt, ha valaki megtévesztés céljából katonának adja ki magát: a férfi most több éves börtönbüntetésnek nézhet elébe a malőr miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top