nlc.hu
Trend

Ez a tinilány valójában fiú

Meg nem mondanád, hogy ez a tinilány valójában fiú

Egy kis játék a nemekkel és a külső megjelenéssel.

Mayutamu, egy tizenhat éves japán tinédzser azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lányként pózol, sminkel és női ruhákba öltözik – elképesztő hitelességgel.

A tini a tokiói Akihabara kerületben található egyedülálló maid café-ban vált ismertté. Ezt a fajta intézményt talán leginkább szobalány-kávézónak fordíthatjuk. Nagyon népszerű Japánban, csak az említett negyedben több tucat van belőle. A lényege az, hogy a felszolgálók francia cselédlánynak öltöznek, és mindenben lesik a vendégek igényeit, úgy szolgálják ki őket, mint egykor a szobalányok az uraikat, úrnőiket – írja az odditycentral.com.

E kávézók között is különleges a Newtype, ahol Mayutamu is dolgozik. Ezt „állány” szobalány-kávézónak is nevezik, mivel a személyzet teljes mértékben fiúkból áll – női ruhában. Közülük is Maytamu a legnőiesebb, és sokan azt mondják, soha nem gondolták volna, hogy valójában fiú.

Azóta, hogy a kávézóban készült fotói elkezdtek terjedni az interneten, Mayutamu sok követőt szerzett a közösségi oldalakon, ahol bátran kiélheti a beöltözés és sminkelés iránti szenvedélyét.

168 centiméteres magassága és 48 kilogrammos testsúlya tökéletesen alkalmassá teszi erre a játékra, de leginkább finom arcvonásainak köszönheti a sikerét. A japán crossdresserről készült fotók már a thai közösségi médiában is elterjedtek, bár ő csak egy az androgün „átváltozóművészek” között.

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top