nlc.hu
Trend
Így fest Mel B lánya az anyja ikonikus szettjében

Így fest Mel B lánya a Spice Girls ikonikus szettjeiben

Az énekes és lánya olyanok, mint két tojás!
Mel B és Phoenix

Melanie “Mel B” Brown lánya, Phoenix azzal tisztelgett édesanyja előtt, hogy Scary Spice néhány ikonikus ’90-es évekbeli outfitjét idézte fel – számolt be az Independent.

Mel B 23 éves lánya, Phoenix több olyan képet is megosztott, amin megtévesztésig hasonlít az édesanyjára. Az első szetthez Phoenix édesanyja 1996-os Say You’ll Be There című számának klipjéből merített ihletet.

Mel B-hez hasonlóan Phoenix is egy leopárdmintás bustier felsőt, fekete miniszoknyát, ezüstszínű choker nyakláncot és fekete csizmát viselt, miközben egy sivatagi környezetben pózolt.

„Anyukám legikonikusabb Spice Girls-fotóit alkottuk újra a 90-es évekből” – írta a fotózást bemutató TikTok-videóhoz, amelyet már több mint nyolcmillióan láttak.

Második szett Mel B öltözéke volt az 1997-es Spice Up Your Life című album borítójáról. Ehhez egy hasonló, többszínű melltartós felsőt és egy bő, foltos nadrágot viselt.

Az utolsó öltözék, amit Phoenix újraalkotott, Mel B ikonikus űrbéli kontya és fémes aranyszínű kétrészes szettje volt, amivel 1997-ben a Spice World film plakátján szerepelt.

@phoenixisphoenix

Loved this outfit from a photoshoot mum did in 1997 🌟

♬ Wannabe - Spice Girls

A fiatal sztár kiemelte, hogy neki ez volt a kedvenc összeállítása a fotózás során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top