nlc.hu
Trend

A Schiaparelli show-n furcsa állatfejekkel jelentek meg bizonyos sztárok

Ezt jelenti Kylie Jenner brutálisnak ható kiegészítője, az oroszlánfej

A 25 éves valóságshow-sztár a igencsak felhívta magára a figyelmet a párizsi divathéten, pontosabban Schiaparelli új kollekciójának bemutatóján, ahová egy oroszlánfejjel a vállán érkezett meg. Szerencsére a hatalmas állatfej, ami egy elegáns, pánt nélküli,  fekete  bársonyruha elejére varrtak fel, nem volt igazi. Nem úgy a kígyóbőr táska, amit Kylie a kezében szorongatott, miközben a lépcsőn egyensúlyozott az arany cipellőjében.

Kylie Jenner oroszlánfejet visel

Fotó: Getty Images

Később az Instagramján írt néhány mondatot a kiegészítőről:

Szépség és a szörnyeteg: hű, imádtam viselni ezt a kézzel készített művészi alkotást. Mesterséges anyagok felhasználásával alkották meg, gyönyörű szép .

Mint kiderült,  a kreatív  igazgatót, Kylie kiegészítőjét Dante Alighieri 14. századi, Isteni színjáték című epikus költeményének első része, Dante Pokla, az Infermo ihlette, valamint a pokol kilenc köre ihlette. (A Dante-féle Pokol bejárata a Golgota hegyén, Jeruzsálem mellett található. Felépítését és alakját tekintve tölcsérszerű, egyre jobban szűkülő körökből épül fel. A bűnös lelkek, bűneik súlyosságától függően különböző fajtájú és mértékű büntetésben részesülnek)

A költeményben szereplő három állat, a leopárd, az oroszlán és a farkaslány is megjelent a kollekcióban, ezek a kéjvágyat, a büszkeséget és a kapzsiságot képviselik a műben.

Így már érthető, hogy Naomi Campbell miért viselt egy fekete műszőrme kabátot, amelynek bal vállából egy farkasfej kandikált ki, míg a kanadai modell, Shalom Harlow egy pánt nélküli, hóleopárdos csőruhában tűnt fel, amelynek mellrészéből egy ordító macskafej tört ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top