nlc.hu
Trend

Debrecen szórólapokkal támogatja az akkumulátorgyárat

A debreceni önkormányzat szórólapokkal kampányol az akkumulátorgyár mellett

Közvéleménykutatással és szórólapokkal is erősítenek Debrecenben, a lakosság pedig felháborodott, hogy nem előzetesen kérték ki a véleményüket.
szórólap

Az utóbbi évek egyik legnagyobb magyarországi beruházása zajlik Debrecenben, a kínai akkumulátorgyár körül forr a levegő. Nyíregyházán botrányba fulladt egy közmeghallgatás, hiszen sokan nem jutottak be az épületbe. Közben egyre több debreceni lakost hívnak fel közvéleménykutatók, akik a beruházással kapcsolatos véleményükre kíváncsiak. Az önkormányzat pedig szórólapokon igyekszik meggyőzni a polgárokat a kínai óriásberuházás ügyében 13 hazugság, 13 igazság címmel, amiben a civilek és pártok kritikáira reagálnak – derül ki az RTL riportjából.

Papp László debreceni polgármester ma Németországban tekintett meg egy a magyarországinál háromszor kisebb akkumulátorgyárat. A város első embere korábban egy rádióinterjúban arról beszélt, hogy a város hosszú távú érdekeit nézi, amikor támogatja a beruházást. Az ellenzék számára is fontos téma a beruházás, parlamenti vitanapot szerveznének ezzel kapcsolatban, ahol a kormány válaszolhatna a szakma és a környezetvédők kérdéseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top