nlc.hu
Trend

Kandász Andi és Keleti Andi retro edzőszettben

Szexi, retró edzőszettben mutatta meg szuper alakját Kandász Andi és Keleti Andi

Hódít a retró láz: Kandász Andi és Keleti Andrea sportosan kezdik a 2023-as évet, de ahogy az már megszokott tőlük, egy kis csavart is belecsempésztek az aerobikórába…

A Flashdance című film miatt lett táncos Keleti Andi, most pedig barátnőjével, Kandász Andival felidézték az kultikus 80-as éveket. Januári edzésüket Jane Fonda kultikussá vált szettjében kezdték, és bizony nincs is takargatnivalójuk. Tökéletesen mutatnak rajtuk a feszes ruhadarabok, mindketten bebizonyították: 40 vagy 50 felett is meg lehet szabadulni a plusz kilóktól.

„Kandival minden őrültségbe képesek vagyunk belemenni, így egyértelmű volt, hogy kipróbáljuk a retró aerobikórát. Nekem amúgy is nagyon sokat jelent ez a korszak, hiszen miután megnéztem a Flashdance című filmet, egész nap a szobában le és fel tigrisbukfenceztem a kanapéról, és akkor döntöttem el, hogy én is táncos akarok lenni” – kezdte Keleti Andi.

„Amúgy nem szeretem a szűk cuccokat, de ebben a Jane Fonda aerobikszettben nagyon jól érzem magam. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy egy palesztin étvágycsökkentő szuperrostot és izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszatot ötvöző gyógynövényreceptúra segítségével két ruhaméretet sikerült lefogynom. Az önsanyargatás nélkül elért 10 kilós mínuszt azóta is tartom, ami azért is fontos, mert a táncóráimon én állok a legközelebb a tükörhöz, így nem mindegy, mit látok benne és milyen példát mutatok a tanítványoknak” – tette hozzá, aki Kandász Andinak is elárulta a fogyása titkát.

„Nagyon megváltoztatta az életemet, hogy lefogytam, jobban érzem magam a bőrömben, másként szemlélem a világot, élvezek minden pillanatot. Egyetértek azzal, hogy mindenki fogadja el magát, de ha valaki 30-40 kiló felesleget hord, annak egészségügyi kockázata van, a mi korunkban erre különösen fontos odafigyelni. Ráadásul, mivel Andi megosztotta alakjának titkát és így segített nekem a fogyásban, kialakult köztünk egy nagyon jó barátság, gyakorlatilag össze vagyunk fonódva. A véremben van az életigenlés, azt gondolom, hogy minden újdonságot ki kell próbálni, és ez a régiesség most újdonság” – mondta Kandász Andi, aki azt meséli, ha valaki azt mondta volna 10 éve, hogy 2023-ban ilyen edzőszettben indítja az évet, azt biztos, hogy kételkedve fogadja.

Keleti és Kandász Andi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top