nlc.hu
Trend

Madonna kinézetének oka

Madonna az új arcát kritizálóknak: „Egy teleobjektíves gép bárki arcát eltorzítaná”

Madonna megnyugtatni akart, de új videója még rémisztőbb lett.

Mint azt az nlc is megírta, a Grammy-díjátadón Madonna is színpadra állt: a közösségi oldalak azóta tele vannak az arcáról készült képekkel, a rajongók valósággal sokkolódtak a külsején. A 64 éves énekesnőnek teljesen eltorzult az arca a rengeteg plasztikai műtéttől. A New York Post számolt be róla, hogy az énekesnő egy videóval, illetve egy Instagram-poszttal reagált az erős kritikákra – írja most az RTL.hu.

A videóban olyan sztárokkal pózol, mint Cardi B, Sam Smith és Honey Dijon. Posztjában arról ír: ahelyett, hogy arra koncentrálnának az emberek, amit a beszédében mondott, sokan úgy döntöttek, hogy csak a róla készült közeli fotókról beszélnek, amelyeket egy sajtófotós készített rólam egy teleobjektíves géppel, ami bárki arcát eltorzítaná. (Megjegyezzük, hogy Madonna arcát már korábban is érték kritikák, itthon is: ByeAlex szerint Madonna például úgy néz ki, mint „egy laborból megszökött emberi puncspuding” .

Az énekesnő hozzátette, ismét az ageizmus (a kor miatti megkülönböztetés) és a nőgyűlölet érte el, amelyek áthatják a világot. Szerinte ez a világ nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket, sőt, megbünteti őket, ha továbbra is erősakaratúak és szorgalmasak. 

Soha nem kértem bocsánatot sem a kreatív döntéseimért, sem a külsőmért vagy az öltözködésemért, és nem is fogom elkezdeni.

Arról is beszélt, hogy próbatételnek fogja fel a média lealacsonyítását, és örül, hogy kitaposhatja az utat más nőknek is.

Madonna

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top