nlc.hu
Trend
Nem hiszed el, hogy Vera Wang 73 éves - fotó

Hogy lehet 73 éves? Az örök fiatalságra rátaláló Vera Wang támogató nőnapi üzenetet küldött

Vera Wang divattervező szerdán nőnap alkalmából egy portrét tett ki magáról a közösségi oldalára. A képen gyakorlatilag ránctalan, és a haja is hosszú, fekete és hibátlan.
Vera Wang

A New York Cityben élő Vera Wang a képhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy „Most minden eddiginél jobban… Itt az ideje, hogy az egyenlőségünket ünnepeljük! Együtt eljuthatunk oda, hogy elérjük végre az igazi sokszínűséget és ennek ünneplését, valamint az egyenlőséget”írja a Daily Mail.

Emellett Wang közreműködött a Zales ékszermárkával is, és egy közös nőnapi videót készítettek, ami megtekinthető a márka Instagram-oldalán. Vera Wang továbbra is a korát és az idő múlását meghazudtolva fiatalos, a világ csodájára járt akkor is, amikor februárban részt vett a BAFTA-gálán Londonban. Tudjuk, hogy a filterek, a fények és a smink csodákra képes, de még ennek tudatában is elképesztő formában van.

A divattervező még tavaly júniusban töltötte be a 73-at, a születésnapját pedig pink témájú karaoke buliban ünnepelte New York Cityben. A buliról napvilágot látott fotók is azt támasztják alá, hogy Wang egyszerűen megállította az öregedést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top